Ми у Facebook
20.05.2013, 11:42

У ДАІ не підтверджують, що полковник міліції збив людину на Рівненщині

Проте, і не спростовують.
Нагадаємо, невідомий водій на невстановленому транспортному засобі, рухаючись зі сторони міста Сарни у напрямку Рівного, наїхав на 37-річного Миколу. Пішохід переходив проїзну частину дороги з права на ліво по ходу руху транспортного засобу поза пішохідним переходом. Після скоєння ДТП автомобіль з місця пригоди зник у невідомому напрямку.

На Рівненщині розшукують водія, який збив людину

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохода госпіталізували до реанімації.

Як вдалося з'ясувати порталу OGO.ua з власних достовірних джерел у правоохоронних органах, знайшовся свідок аварії. Свідок розповів, що потерпілого збив автомобіль марки "Шкода", який нібито належить полковнику міліції, що до недавнього часу був начальником одного з райвідділів УМВСУ у Рівненській області.

Даний автомобіль і справді виявили у гаражі міліціонера з механічними ушкодженнями, характерними для ДТП. Тим часом, сам правоохоронець заперечує свою причетність до аварії, і начебто говорить, що за кермом перебував його родич. Родич у свою чергу своєї вини теж не визнає.

За словами Світлани Марко з прес-служби ВДАІ УМВСУ у Рівненській області, правоохоронці дійсно розшукали автомобіль, на якому збили людину. Проте, кому належить "Шкода Фабіа", не розголошують, посилаючись на проведення слідчих дій. Міліціоненри наразі встановлюють, хто саме знаходився за кермом даного авто.

Неофіційно правоохоронці зізнаються: коли автомобіль зникає з місця ДТП, потім частенько "виявляється", що за кермом був хто-завгодно, але не власник автомобіля.

За подальшиим розвитком подій слідкуйте на порталі OGO.ua.





На правах реклами