Ми у Facebook
21.05.2013, 09:03

На “водні” об’єкти у спальному мікрорайоні Рівного витратять півмільйона?

За словами працівників ТОВ "Рівнетрансбуд", на місці порослого очеретом ставочка має з’явитися... фонтан.
Як уже повідомляв OGO.ua, наприкінці минулого тижня розпочалися підготовчі роботи для оновлення озера у дендропарку “Хімік” у мікрорайоні Ювілейний.

Проте, як з’ясувалося, мова йшла про фонтан у не зовсім звичному його вигляді.

- Ми очистимо озерце, укріпимо береги й облаштуємо там альпійську гірку. Схожа вже є на Лебединці, - розповів фінансовий директор ТОВ “Рівнетрансбуд” Віталій Галайчук. - Зараз ведемо підготовчі роботи. Добре, що вода в озері незастояна, хоча це насправді дивно, зважаючи на те, що його ніхто не чистив довгий час. Загалом за проектом усі роботи на озерці обійдуться у 290 тисяч гривень.

Альпійська гірка на Лебединці. Схожу обіцяють облаштувати і на Ювілейному
Альпійська гірка на Лебединці. Схожу обіцяють облаштувати і на Ювілейному


До речі, окрім упорядкування ставочка, це саме підприємство реконструюватиме і вже існуючий фонтан у дендропарку “Хімік”. За словами начальника міського управління капітального будівництва Олега Германа, відповідні договори були підписані іще минулого року. Але через затримки проплат у казначействі тоді нічого так і не зробили.

- Тепер гроші прийшли, ми проплатили невеликий аванс і вони почали підготовчі роботи біля фонтану, - зауважив Олег Герман.

- З фонтаном не все так просто. Спочатку його довго не могли передати, бо ж він “Азоту” належав, а тепер тим зайнялись депутати міськради. Були певні претензії до проекту. Наприклад, один з них, хоче, щоб там все в комплексі було зроблено. То тепер ми проект доробляємо. Розраховуємо на суму в 200 тисяч, які місто виділило. Але депутат казав, що знайде спонсорів і меценатів, якщо грошей бракуватиме, - зазначив Віталій Галайчук.

До речі, цікавим є і той факт, що саме ТОВ “Рівнетрансбуд” займалося опорядженням і скверу навпроти Свято-Воскресенського собору, де не так давно з’явилися арки та клумба-човен.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ