Ми у Facebook
26.05.2013, 10:20

У Рівному відзначили 50-річчя школи №20 [+Фото]

Рівненській загальноосвітній школі №20 виповнилось 50 років. Урочистий ювілей школи відзначили 24 травня під час проведення свята останнього дзвоника. Серед почесних гостей святкування випускники, керівництво міста, депутати Рівнеради. Не став на заваді святу і дощ.


ЗОШ №20 на вулиці Олеги Теліги – один з найстаріших навчальних закладів у Рівному. З 1963 року тут випестилась не одна сотня школярів. Серед них і чимало відомих у місті рівнян, які разом зі іншими гостями завітали на святкування до рідної школи.



- Нам вдалося віднайти перших випускників школи, тому сьогодні тут зустрічаються випускники різного віку – від найстарших до наймолодших. Для всіх школа стала рідним домом, куди хочеться повертатися і не тільки в свято, - зауважила директор ЗОШ №20 Ніна Сукач, яка входить в сотню кращих вчителів країни.



Завітали на свято і керівництво міста, депутати Рівнеради. Міський голова Рівного Володимир Хомко разом з начальником міського управління освіти, депутатом Василем Харковцем нагородили грамотами кращих працівників школи та висловили сподівання зустрітися ще на святкуванні 100-річногою ювілею школи. А депутат Рівнеради Олександр Нестерук побажав шкільній родині залишаться такою ж активною, співпрацювати з громадою міста, військовими та постійно підвищувати рівень знань випускників. Втім на цьогорічних випускників чекав ще спеціальний бонус, адже вальс вони змогли з міським головою та депутатами Рівнеради. Не стала на заваді й негода. У дворі школи становили велику криту сцену, де відбувались усі урочистості.







На правах реклами