Ми у Facebook
27.05.2013, 13:36

У Рівному художник з Японії представив свою творчість

Символічна зустріч східної та західної гілок культури в обличчях японського художника Юшіко Такато та четвірки юних художників Яни Поплавської, Софії Герасимчук, Іллі та Дмитра Чумаків на презентації художньої виставки «Барви наших мрій», яка відбулася в мистецькій залі Рівненської обласної бібліотеки для молоді.
Як повідомила Світлана Патрикей з Рівненської обласної бібліотеки для молоді, на виставці було представлено більш ніж 60 картин, серед яких барвисті живописні панорами, експресивні образи, фантастичні сюжети та графіка.

Четвірка юних митців запросила глядачів у свій маленький чарівний світ, де панує веселкова ніжність, барвиста фантазійна рефлексія та поліхромний вихор світлих емоцій.

Особливою магією володіли графічні картини юних митців, де діти переплітали сотні візерунків, вибудовуючи глибокі, філософсько-особистісні сюжети та видіння.

Серед гостей виставки юних митців був присутній гість зі Сходу – японський художник, представник стилю контемпорарі – Юшіко Такато. Художник, поет, дизайнер та інсталятор прибув до нашого міста зі своєю виставкою, презентація якої відбудеться на днях у галереї європейського живопису «Євро-арт».

Переглянути дитячі твори були запрошені також рівненські художники і педагоги, серед яких – Лариса Костюк, Руслан Хвесь, Анатолій Іваненко, відома рівненська майстриня Людмила Пікіна, фотохудожник Олександр Майструк, друзі та рідні талановитих дітей.

Як зазначила наставник юних дарувань, Катерина Дерда «світ дитинства – прекрасний та надзвичайно глибокий, він наповнений дивами та світлими мріями про щасливе майбуття. Саме такими почуттями, пройнята вся виставка».

Емоційну атмосферу презентації доповнювали чуттєві мелодії у виконанні музичного дуету скрипки та гітари.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ