Ми у Facebook
07.06.2013, 09:09

Новим спонсором київського "Динамо" став Фірташ і банк "Надра"

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) підписав Угоду про співпрацю з банком «Надра». Угода була підписана 6 червня в конференц-залі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, повідомляє прес-служба «Динамо».
«Футбол – один з найбільш популярних і улюблених видів спорту в Україні, й ми, як український банк, хочемо підтримати легендарну національну команду – футбольний клуб «Динамо», – заявив голова правління банку «Надра» Дмитро Зінков. При цьому наголосив, що це партнерство «сприятиме розвитку українського футболу».

У церемонії підписання також взяли участь почесний президент банку «Надра» Іван Фурсін, перший віце-президент ФК «Динамо» Віталій Сівков, а також віце-президент ФК Олексій Семененко.

Власник "Рівнеазоту" Дмитро Фірташ ліквідує компанію "Остхем Україна"

Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Надра» заснований у 1993 році. Сьогодні основний акціонер банку – Centragas Holding AG, структура, афільована з Group DF Дмитра Фірташа.

3 червня «ПриватБанк» оголосив про завершення 6-річного спонсорського контракту з футбольним клубом «Динамо» (Київ).

Водночас банк повідомив, що продовжить працювати з «Динамо» в інших проектах, таких як продаж електронних квитків на футбол, банківське обслуговування футболістів.

Дждерело: НБН





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини