Ми у Facebook
06.06.2013, 14:35

Власник "Рівнеазоту" Дмитро Фірташ ліквідує компанію "Остхем Україна"

У зв’язку з реструктуризацією холдингу Дмитра Фірташа Ostchem компанія "Остхем Україна" буде ліквідована.
За словами представників компанії Group DF, яка володіє азотним бізнесом Ostchem, реструктуризація проводиться з метою підвищення прозорості всіх підрозділів Group DF і скорочення витрат. Реструктуризація викликана також розподілом бізнесів на азотний і титановий.

Крім того, Group DF готується до виходу на міжнародні ринки капіталу, у зв‘язку з чим має намір ввести аудит звітності, складеної за МСФЗ.

Фірташ відкрив на "Рівнеазоті" нову установку з виробництва електроенергії [+Фото]

Консолідована виручка Group DF, за попередніми неаудованими даними, склала близько $6 млрд, а EBITDA — $1,3 мл.

Фірташ подарує стадіону "Авангард" борги Рівнеоблводоканалу [Фото+Відео]

Нагадаємо, також цього року компанія Group DF українського бізнесмена Дмитра Фірташа придбала значну частку в U.A. Inter Media Group Валерія Хорошковського, основним активів у якого є телеканал "Інтер".

Довідково

ТОВ "Остхем Україна" створено восени 2005 року, основний вид діяльності - оптова торгівля хімічними продуктами. Підприємство раніше очолював нинішній генеральний директор Ostchem Олександр Халін.

Ostchem - керуюча компанія, яка координує стратегію шести підприємств азотної хімії, що належать Group DF Дмитра Фірташа, чотири з яких розташовані в Україні: концерн "Стирол", "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот", черкаський "Азот", "Рівнеазот".

За матеріалами: vkurse.ua





На правах реклами