Ми у Facebook
18.06.2013, 07:55

Щоденний гороскоп: життєва енергія – на максимумі!

18 червня 2013, вівторок.
Місяць у знаку Терезів (друга чверть, росте).
10/11 місячна доба.
Cимволи дня: Фонтан, Джерело Живої Води / Корона, Вогняний Меч.
Управитель дня: Марс.
Поради астрологів:
Активна, продуктивна перша половина дня, продовження позитивних настроїв та справ понеділка. Декого енергія буквально переповнює. Добре, якщо її потужний струмінь спрямувати у позитивне русло.

Можна сміливо починати нові справи, втілювати в реальність грандіозні проекти, надихати своїм ентузіазмом оточуючих, знаходити партнерів та однодумців, домовлятись, переконувати людей, допомагати іншим рухатись вперед.

Гороскоп на тиждень 17 - 23 червня

Друга половина дня – один з найпотужніших, найактивніших моментів у червні. Життєві сили – на максимумі. Сексуальна енергія теж дає про себе знати.

11 місячна доба під покровительством Корони, Вогняного Меча, ще й під покровительством войовничого Марса – зірковий час справжніх, мужніх, сильних чоловіків.

Сидячий спосіб життя і тим більше ниття про те, які ми нещасні, просто протипоказані!

Декого несподівано і часто несвідомо кидатиме у крайнощі, а то й у прямому розумінні в різні боки... Отут треба тримати себе в руках, бути обережними й уважними, особливо якщо мати справу з вогнем, електрикою, гострими предметами та язиками. Є ризик не тільки порізати пальця, потягнути м`язи, а й нажити більш серйозних неприємностей.


Господарю та господині на замітку:
Можна поливати, обприскувати, піджилювати зелені рослини та квіти у горщиках. Але не перелийте - вологість повинна бути в нормі. Добре розрихлювати міжряддя, розпушувати ґрунт.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ
ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ