Ми у Facebook
25.06.2013, 15:00

Погода на Рівненщині цього тижня: літня спека і дощі

В Українському гідрометеорологічному центрі прогнозують температуру від +28 до +33 градусів, а також короткочасні зливи в більшості регіонів наприкінці червня - початку липня.
"До кінця цього тижня і початку наступного у західних, зокрема на Рівненщині, північних і частково центральних областях проходитимуть сильні зливи, подекуди з градом і шквалистим посиленням вітру. Кількість опадів за цей період може досягти в окремих пунктах місячної норми. Найменше їх очікується на півдні та сході, а також у Дніпропетровській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях, де дощів буде значно менше, - повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

Синоптики розповіли, яким буде літо 2013-го

Максимальна температура повітря становитиме +28…+33°С, у південних, центральних, східних регіонах – подекуди +35…+37°С. Проте це не є рекордними значеннями для цього періоду, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Спека в Україні +35 протримається до 25 червня, потім почнуться дощі

Прогноз погоди у Рівному
Джерело: Український гідрометеорологічний центр
Джерело: Український гідрометеорологічний центр


У ліси закриють в’їзд, якщо дощу не буде 10 днів

Оскільки протягом минулого тижня на території України загалом утримувалася спекотна погода, Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про надзвичайно високу - 5 ступеня - пожежонебезпеку 24-27 червня. Високим він залишиться у більшості регіонів, крім західних областей, і протягом поточного тижня, – розповів директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.





На правах реклами