Ми у Facebook
25.06.2013, 17:28

На 12 паломників, які стояли біля свого автобуса, на швидкості вилетів легковик

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 червня, о 15.40 поблизу с. Мала Дівиця Прилуцького району, на 141 км автошляху Чернігів – Пирятин.
Водій легкового автомобіля ВАЗ-2171 не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішоходів, які стояли на узбіччі і очікували закінчення ремонту автобуса.

Внаслідок ДТП 12 осіб з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовано.

Як повідомила прес-служба прокуратури Чернігівської області, потерпілі в дорожньо-транспортній пригоді у Чернігівській області є паломниками із Києва, які прямували до Росії.







Згідно з повідомленням, встановлено, що о 15:40 автобус "Богдан", на якому група паломників із Києва та Прилук здійснювала поїздку у Калузьку область Російської Федерації, через механічну поломку здійснив зупинку неподалік с.Мала Дівиця Прилуцького району.

Частина пасажирів вийшла із автобуса на узбіччя дороги. У цей момент водій автомобіля ВАЗ-211130, мешканець Ніжина, 1957 р. н., який рухався у попутному напрямку, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя, де скоїв наїзд на дванадцять пасажирів автобуса.

Нагадаємо, нещодавно на Рівненщині мікроавтобус вилетів на людей, які йшли по узбіччю дороги. Внаслідок ДТП троє з п’яти постраждалих загинули.





На правах реклами