Ми у Facebook
01.07.2013, 18:15

На Рівненській АЕС енергоблок №2 підключили до мережі

1 липня о 00:01 енергоблок №2 Рівненської АЕС підключено до мережі. Наразі потужність енергоблоку складає 50%. Підвищення потужності проводитиметься у відповідності до графіку навантаження. Енергоблок №2 з 19 травня перебував у резерві після проведення поточного ремонту.
1 липня в роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1745 МВт. Діє диспетчерське обмеження. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

На енергоблоці №1 (ВВЕР-440) триває 23 доба середнього планово-попереджувального ремонту. В ремонті – тепломеханічне обладнання другого каналу системи безпеки. Виконано контроль верхнього блока реактора. Триває перевантаження ядерного палива в активній зоні реактора. Виконується вихоро-струмовий контроль теплообмінних трубок парогенераторів. Проводиться ремонт циліндра високого тиску турбогенератора ТГ-2, ремонт обох генераторів. Усі роботи виконуються згідно з графіком.

Енергоблок №4 Рівненської АЕС підключено до мережі

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

Про це повідомили з управління інформації та зв’язків з громадськістю Рівненської АЕС.





На правах реклами