Ми у Facebook
05.07.2013, 10:07

ТОП-7 вакансій роботи, яка приносить радість

Проводити час у соціальних мережах, грати в ігри, відвідувати культурні заходи, дивитись телевізор, спілкуватись із людьми — те, чому більшість людей віддають перевагу на дозвіллі. Але що, коли робити все це у робочий час і ще й отримувати зарплату?
Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна пропонує ТОП вакансій для тих, хто хоче працювати цікаво.

Любите сучасне мистецтво? Не можете уявити своє життя без відвідування культурних заходів? Чому б не зробити це своєю роботою! Один із найвідоміших арт-центрів країни шукає продакш менеджера. До кола обов’язків входить комунікація з іноземними художниками щодо можливості виготовлення їх творів на території України, пошук підрядників і складання ТЗ для них, контроль за технічним втіленням робіт художників згідно із заданою концепцією і баченням.
Вимоги: вища технічна освіта, досвід роботи з підрядниками і, головне, навички роботи з творчими людьми та розуміння тенденцій сучасного мистецтва. Обов’язкова вільна англійська.

Якщо є творча жилка, любов і вміння малювати, то можна спробувати себе, наприклад, в ролі художника-ілюстратора комп’ютерних ігор. Ключові обов’язки: концепт об’єктів і локацій для 3D моделерів, розробка 2D-3D стилю ігрового додатку, промальовування елементів інтерфейсу, промальовування рекламних 2D матеріалів ігрових проектів.
Основні вимоги: знання художньої анатомії тіла, досвід текстурування 3D моделей, досвід роботи графічним дизайнером. Вітається художня освіта, досвід роботи в ігровій сфері, досвід ведення проектів, знання багатьох стилів і напрямків у графіці, професійний рівень володіння Photoshop.

Майже половина офісних працівників регулярно "висять" у соцмережах

Якщо Ви любите комп’ютерні ігри, а малювати не вмієте — не біда, гру можна просто придумати, а художник намалює її для Вас. У такому випадку варто розглянути вакансію гейм-дизайнера. Для цього, до речі, буде майже достатньо тільки Вашого бажання — адже саме бажання розробляти казуальні ігри або ігри для мобільних платформ є основним критерієм відбору претендентів. Великим плюсом стане досвід роботи гейм-дизайнером і базові навички програмування. Робота підійде для студентів, оскільки є можливість працювати віддалено і з неповним завантаженням (від 20 годин на тиждень).
Головними завданнями будуть: налаштування параметрів поведінки ігрових персонажів; створення рівнів для ігор; анімування ігрових об’єктів (з допомогою утиліт); написання історії і діалогів.

Грати в ігри можна не лише у віртуальній реальності, але й вживу. Той, хто любить дітей, активний стиль життя та ігрові розваги, може стати директором дитячого розважального центру. Від вас вимагатимуть організувати управління роботою дитячого розважального центру, регулярно проводити заходи (виставки, екскурсії, шоу-програми, ярмарки, дитячі свята тощо) і, головне, побудувати роботу центра на комерційній основі. Роботодавці віддадуть перевагу кандидатам із вищою освітою, широким світоглядом і уявою, вмінням розуміти потреби дітей різного віку, комерційним мисленням і націленістю на досягнення результату.

Активні розваги не для вас? Більше любите тихий відпочинок біля телевізора? Чому би самому не визначати, що будуть показувати сьогодні ввечері, працюючи головним сценаристом одного із найпопулярніших реаліті-шоу України. Для успішної роботи на цій посаді вам знадобиться вища освіта, досвід роботи від трьох років журналістом, редактором, сценаристом, досвід управління колективом, знання специфіки ток-шоу, готовність до роботи в складному графіку. І якщо Ви отримаєте цю посаду, до обов’язків буде входити налагодження роботи сценарної групи, написання закадрового тексту, активна участь у процесі монтажу, розробка сценарного плану пост-шоу, робота з ведучими і експертами пост-шоу.

Майже всі українці мріють бути фрілансерами

Розважальний формат — не те, про що Ви мріяли, адже Ви на дозвіллі надаєте перевагу читанню свіжих новин? Редактор відділу новин на великому Інтернет-порталі — робота для Вас. Грамотна російська мова, вміння легко і доладно писати, зануреність у суспільно-політичний контекст України і світу, знання англійської, досвід роботи в Інтернеті й оперативність — ті навички, що допоможуть досягнути успіху на цій посаді.

Можливо, Ви віддаєте перевагу заміть електронних новин новинам «живим» й замість того, щоб висіти в Інтернеті, любите все обговорити з різними людьми з різних країн світу? За все це можна отримувати гроші, працюючи барменом/бариста в міжнародному аеропорту. Знадобиться досвід роботи в ресторанному бізнесі від одного року, володіння рецептурою, технологією приготування і подачі барної продукції, наявність медичної книги (бажано) і знання англійської не нижче, ніж на середньому рівні.

Незалежно від того, яку із вакансій Ви виберете, головне, щоб робота була улюбленою і приносила радість. Тоді розвагою стане навіть посада математика-аналітика.

Дані отримані з бази Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в червні 2013 року.





На правах реклами