Ми у Facebook
17.07.2013, 15:20

"Прогульники" серед нардепів від Рівненщини

Згідно з письмовою реєстрацією, нардепи від Рівненщини не були присутні на 22 пленарних засіданнях Верховної Ради, електронна ж статистика видає інші цифри – 72 засідання. Окрім того, рівненські депутати не брали участь у 13 засіданнях комітетів. Хто скільки пропустив - дізнайтесь далі!
За даними, які оприлюднили цього тижня рівненські активісти громадянської мережі "ОПОРА", найбільше пленарних засідань серед народних депутатів від Рівненщини пропустив Олег Осуховський – 10, а найчастіше не був присутній на засіданнях комітетів Юрій Вознюк – 5 разів.

Перед початком роботи у Верховній Раді депутати письмово реєструються, вказуючи прізвища та ставлячи свій підпис. Крім того, безпосередньо у парламентській залі проводиться електронна реєстрація, досить часто цифри письмової та електронної реєстрації розходяться. Народний депутат Микола Кучерук пояснює: «Для електронної реєстрації потрібно, щоб твоя картка була вставлена в реєстраторі о 10 годині, але часто трапляється так, що депутати присутні в залі, але не на своєму місці, а картка в кишені. Тому письмова реєстрація є більш точною».

Згідно з письмовою реєстрацією, Олег Осуховський не був присутній на 10 пленарних засіданнях, з них на 7 – з поважних причин, Юрій Вознюк – на 5 пленарних засіданнях, з них на 2 - з поважних причин. Три засідання, з яких 2 з поважної причини, пропустив Віталій Чугунніков. А Валентин Королюк, Микола Кучерук, Микола Сорока та Юрій Благодир не брали участь в одному з засідань.

Як народні депутати від Рівненщини виконують передвиборні обіцянки

Найбільше засідань свого профільного парламентського комітету пропустив народний депутат Юрій Вознюк. Обранець пояснює це тим, що «це було завідомо сплановано; ми намагалися зірвати засідання щоб не допустити прийняття законопроектів, що суперечать інтересам народу».

Депутатські запити нардепів-рівнян: хто, кому і скільки

Юрій Вознюк не брав участь в роботі комітету 5 разів, 4 рази був відсутній Микола Сорока, 2 рази – Віталій Чугунніков, по одному – Микола Кучерук та Олег Осуховський. Жодного засідання комітету не пропустили Валентин Королюк та Юрій Благодир.

Верховна Рада України: перші підсумки роботи





На правах реклами