Ми у Facebook
19.07.2013, 17:35

Учасники конкурсу “Моя вишиванка найкраща”: “Вишиванка — найкращий подарунок!”

Катерина Нагорнюк з синочком Тімошею

Гарна вишиванка — найкращий подарунок на будь-яке свято. Це підтвердять і нові учасники конкурсу "Моя вишиванка найкраща". Ми щиро радіємо, що дедалі більше рівнян долучається до нашого конкурсу і зможуть продефілювати на Mайдані Hезалежності 24 серпня. Знайомтеся з новими учасниками!
Катерина Нагорнюк з синочком Тімошею - Я дуже люблю вишитий одяг, тому купила собі плаття, а своєму однорічному синочку сорочечку, - розповідає Катя. - Живемо ми у Рівному, але на літо їздимо до бабусі у село. Коли ми з синочком прогулюємся у вишиванках, люди з захопленням дивляться на нас. Як на мене, носити вишиванки можна не тільки на свято, а коли захочеться, просто для душі.

Маша Ковтонюк та Єва Клімчук - двоюрідні сестрички (Маша (зліва) 1 рік та Єва (2 роки). Дівчатка обожнюють одягати вишиванки, щоб казати усім і кожному: "От така я прекрасна україночка"!

Вадиму Олійнику 1 рік та 1 місяць, в цій вишиванці хлопчик святкував свій перший день народження. Мама Вадима розповідає: "Вишиванка - символ здоров'я, краси, щасливої долі. Я вишила її сама, тому вона стане оберегом для маленького синочка".


Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!


Чи отримають сьогоднішні наші учасники можливість побачити своє фото на обкладинці газети “ОГО”, дізнаємось згодом. Адже наш конкурс - триває, і попереду - не лише знаймоство з новими учасниками, а й інтернет-голосування!

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

А ВСІМ учасникам нагадуємо, що вони зможуть продефілювати подіумом, що буде сконструйовано до Дня Незалежності на центральному майдані Рівного. Адже того дня з ініціативи міської влади Рівного тут відбудеться загальноміська акція "Моя маленька вишиванка", до якої долучаємось і ми.

Катерина Нагорнюк з синочком Тімошею
Катерина Нагорнюк з синочком Тімошею


Маша Ковтонюк та Єва Клімчук
Маша Ковтонюк та Єва Клімчук


Олійник Вадим
Олійник Вадим


Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

Учасники конкурсу “Моя вишиванка найкраща” продефілюють на майдані Незалежності у Рівному!

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

Нагадаємо, що фото на конкурс ми приймаємо до кінця місяця, а з 1 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування. І напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ











На правах реклами