Ми у Facebook
01.08.2013, 18:41

Конкурс “Моя вишиванка найкраща”: останнє знайомство перед голосуванням [частина 2]

Кулініч Наталія

Радіємо, що аж 64 учасники взяли участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща"! Вік наших учасників найрізноманітніший: наймолодшій конкурсантці - 3 місяці! Навіть пес Путя одягнув вишиванку - і отримає приз за оригінальність. Останнє знайомство з учасниками - і 2 серпня розпочинаємо голосування!
Наталія Кулініч народилася і проживає в Острозі. Цього року закінчила Національний університет "Острозька академія".

Наталка - активістка молодіжної організації "Пласт", шанує українські традиції, полюбляє активний відпочинок на природі.

"Моя вишиванка - унікальна та старовинна, - з гордістю розповідає дівчина. - Вона є нашою сімейною реліквією та передається з покоління у покоління. Я радію, що маю можливість носить та зберігати таку реліквію. Я з впевненістю можу сказати: "Моя вишиванка - найкраща!".

Кулініч Наталія
Кулініч Наталія


Марк Литковець - хлопчику 1 рочок та 1 місяць. Вишиванку майстри вишили на замовлення мами Юлії білим по білому, аби ще змалку навчати синочка пишатися своїм українським родом, минулим та гордо дивитися у майбутнє.

Марк Литковець
Марк Литковець


Інна Юрчук з мамою. Інні 10 років, дівчинка вже не раз дефілювала у вишиванках рівненських майстринь. Мама підтримує захоплення донечки, сама має вишиванку і часто її одягає.

Інна Юрчук з мамою
Інна Юрчук з мамою


Вікторія Фещук - цьогорічна випускниця Демидівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей".

- Хочеш дізнатися характер дівчини - зверни увагу, що вона одягає, і я в цьому правилі аж ніяк не виняток, - стверджує Вікторія. - Моя вишиванка відображає не тільки мій стиль, а й характер, адже так само як і я вона: скромна, однак і не є непримітною; універсальна (в поєднанні з різними аксесуарами може виглядати по-різному); патріотична; яскрава, відображає життєрадісність і оптимізм власниці.

Вікторія Фещук
Вікторія Фещук


ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

Наталія Онищук - студентка Національного університету водного господарства та природокористування. Дівчина не уявляє свого життя без драйвових пригод, цікавих подорожей, інтригуючих знімків.

- Вишиванка для мене гарний символ своєї країни - України, одягаючи який в душі жевріє іскра надії, любові та віри на найкраще майбутнє, - розповідає Наталія. - Окрім навчання мої інтереси - туризм, спортивне скалалазіння, handmade, фотографія, громадська діяльність.

Онищук Наталія
Онищук Наталія


Тетяна Костюк. "Я маю чотири вишиванки і всі вони вишиті рученьками моєї матусі, - розповідає Тетяна. - У нашій родині започаткувалась традиція щороку на День Незалежності одягати нову вишиванку.Я пишаюсь тим, що я українка і маю можливість милуватися таким традиційним одягом як вишиванка".

Таня Костюк
Таня Костюк


Катруся Максимчук. На фото Катруся у вишитому платті "від мами". Вишиванка ексклюзивна, бо подібних їх немає. І фасон, і узори розроблені у процесі виготовлення. Пошите все вручну, навіть бокові шви.
Катрусі три рочки і у неї є братик Марко, якому теж три, бо їм пощастило бути двійнятками! Зараз мама вишиває сорочку (на такій самій лляній тканині) для Марка, щоб разом крокувати у вишиванках в неділю до церкви.

Марія Максимчук
Марія Максимчук


Олександр Тимченко

Найповажнішому нашому учасникові 65 років, він із Києва. Пан Олександр знімався у фільмі відомого українського режисера Михайла Іллєнка "Толока під Стебловом".

"Першу вишиванку мені вишила тітка в Корсуні", - розповідає Олександр Тимченко.

Олександр Тимченко
Олександр Тимченко


Чи з'явиться фото когось із сьогоднішніх учасників на обкладинці газети “ОГО”, дізнаємось згодом. Адже наш конкурс - триває, попереду - інтернет-голосування!

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

А ВСІМ учасникам нагадуємо, що вони зможуть продефілювати подіумом, що буде сконструйовано до Дня Незалежності на центральному майдані Рівного. Адже того дня з ініціативи міської влади Рівного о 16 годині тут відбудеться загальноміська акція "Моя маленька вишиванка", до якої долучаємось і ми.

Учасники конкурсу “Моя вишиванка найкраща” продефілюють на майдані Незалежності у Рівному!

Отож, 2 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування. І напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ










На правах реклами