Ми у Facebook
02.08.2013, 08:40

"Моя вишиванка - найкраща": розпочинаємо інтернет-голосування!

Цей день настав: серед 64 учасників конкурсу "Моя вишиванка - найкраща" відвідувачі порталу OGO.ua мають можливість обрати переможця. Візьміть участь в інтернет-голосуванні!
Наймолодшій нашій учасниці - 3 місяці, найстаршому - 65 років. Серед конкурсантів - не лише рівняни, а й учасники з Києва і Тернополя. Навіть із далекого Вьєтнаму ми отримали фото хлопчика Іванка у вишиванці!

Тепер серед усіх наших конкурсантів ви маєте змогу обрати переможця! Він отримає приз від партнера нашого конкурсу - народної майстрині Зої Романової та особливу відзнаку від редакції "ОГО" - своє фото на першій сторінці святкового номера "ОГО", який вийде напередодні Дня Незалежності!

Звертаємо увагу читачів, що пес Путя, поява якого у вишиванці в фотогалереї нашого порталу викликала особливо багато різноманітних відгуків, участі в інтернет-голосуванні не бере - собака отримає від нас окремий приз за оригінальність.

А ВСІМ учасникам нагадуємо, що вони зможуть продефілювати подіумом, що буде сконструйовано до Дня Незалежності на центральному майдані Рівного. Адже 24 серпня з ініціативи міської влади Рівного о 16 годині тут відбудеться загальноміська акція "Моя маленька вишиванка", до якої долучаємось і ми.

Фотогалерея учасників конкурсу

Отож, розпочинаємо інтернет-голосування! Триватиме воно до 20 серпня. І напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"

ГОЛОСУВАТИ

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ