Ми у Facebook
05.08.2013, 07:45

Щоденний гороскоп: шукайте нестандартні рішення

Деякі проблеми вирішаться без нашої участі. У другій половині дня можливі запізнення та затримки.
Астрологічний прогноз: 5 серпня 2013, понеділок.

28 місячна доба. Місяць у знаку Рака/Лева (четверта чверть, спадає).

Досить легкий і неформальний початок робочого тижня. Особливо якщо ми гарно відпочили у неділю й настрій у нас позитивний, піднесений.

Гороскоп на тиждень 5-11 серпня

Хто рано встане, той встигне прийти вчасно на роботу, знайти необхідну інформацію, зазирнути у свою поштову скриньку й на свою сторінку у соцмережах, домовитися про важливу зустріч, поспілкуватися з дружиною/чоловіком, батьками та дітьми, зробити дрібні покупки й ще купу різних справ.

Після 10:30 час ніби уповільниться, нові справи пригальмуються, а то й зовсім застопоряться.

Можливі запізнення й затримки, особливо в дорозі та з виплатою грошей. На роботі почастішають чаювання, виходи "на каву", перекури й перемивання кісточок будь-кому, хто спаде на думку.

До самого вечора зорі відпочиватимуть, а ми хаотично братимемося то за одне, то за інше чи просто робитимемо вигляд, що дуже заклопотані…

Не варто засмучуватися й нервуватися – треба берегти свою енергію, адже ось-ось настане Новий Місяць. Найкращий вихід з безнадійної ситуації – знайти нестандартне рішення чи перенести всі справи на інший день. Тим більше що деякі проблеми зникнуть і без нашої участі.

Після 20:00 наші думки та бесіди перемістяться у розділ «культурний відпочинок».





На правах реклами