Ми у Facebook
07.08.2013, 23:09

«Металіст» проходить «ПАОК» [+Відео]

Харківський «Металіст» не продемонструвавши яскравої гри зіграв у нічию з грецьким «ПАОКом». Рахунок зустрічі – 1:1. Однак здобутої переваги в першому матчі вистачило, щоб пройти в останній кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів.
У першій половині матчу гра була рівною. Декілька небезпечних моментів виникало у воріт обох команд. З початком другого тайму «ПАОК» почав грати першим номером, так як потрібно було відіграватися, і втрачати вже не було чого. Харківчани не перешкоджали супернику у цьому, що викликало негативну реакцію у головного тренера «Металіста» Мирона Маркевича. У невластивій для себе манері «Металіст» тільки те й робив, що відбивався. Таких харківчан, як у ті хвилини, давно не доводилося бачити.

Матч-відповідь Ліги Чемпіонів "Металіст" - "ПАОК" не скасували

ВІДЕО ГОЛІВ МАТЧУ:


Переломний момент наступив на 72-й хвилині. Гості проґавили Марлоса біля своєї штрафної, і бразилець відпасував Бланко, який не відчуваючи опору з боку захисників, сильно пробив у нижній кут воріт греків. ГОЛ!

Тепер «ПАОКу» потрібно було забивати тричі. Вони спромоглися тільки на один м’яч. Чех Нецид зрівняв рахунок - 1:1.

1:1 у Харкові, 3:1 в сумі – «Металіст» виявився сильнішим ПАОКа, але бути чи не бути команді Маркевича в останньому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, вирішить УЄФА. У вівторок, 13 серпня, все стане зрозуміло...





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ