Ми у Facebook
15.08.2013, 11:20

Сезон полювання на Рівненщині розпочнеться 17 серпня

17 серпня о 16 годині на Рівненщині розпочнеться цьогорічний сезон полювання на пернату дичину. Для мисливців - це прекрасна пора відпочинку та нових вражень, а для працівників мисливських господарств - період напруженої роботи.
- На Рівненщині сезон полювання розпочнеться 17 серпня о 16 годині. Причин для затримки відкриття сезону полювання на пернату дичину немає, - повідомив начальник відділу мисливства Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Микола Яцик. - Полювання дозволено не по всіх угіддях, є спеціальні закриті території.

Бажаємо мисливцям вдалого полювання і нагадуємо, що згідно із Законом України «Про мисливське господарство та полювання», документами на право полювання є:
– посвідчення мисливця;
– щорічна контрольна картка обліку добутої дичини і порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита;
– дозвіл на добування мисливських тварин (ліцензія, відстрільна картка, дозвіл на діагностичний та селекційний відстріл тощо);
– відповідний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю у разі її використання;
– паспорт на собак мисливських порід, інших ловчих звірів і птахів у разі їх використання під час полювання.



Чоловічі розваги: Губернатор Рівненщини Василь Берташ: "Мій рекорд - 300-кілограмовий кабан" [+ІНТЕРВ'Ю]

Зазначені документи мисливець зобов'язаний мати під час здійснення полювання, транспортування або перенесення продукції полювання і пред'являти їх на вимогу осіб, уповноважених здійснювати контроль у галузі мисливського господарства та полювання.


Чоловічі розваги по-рівненськи: Мар'ян Года: "Мисливці - вони як діти"




Також в обласному управлінні лісового та мисливського господарства нагадують усім мисливцям про важливість дотримання правил пожежної та особистої безпеки під час полювання.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ