Ми у Facebook
03.09.2013, 16:06

“Перлина Рівного-2013”: благодійні квитки та доставка на лімузині [+Фото]

9 вересня у Міжнародний день краси відбудеться фінал конкурсу “Перлина Рівного-2013”. Захід вперше пройде за межами Рівного - у парк-готелі “Швейцарія”. Учасниці та гості продефілюють червоною доріжкою, візьмуть участь у благодійному вечорі і найголовніше — визначать “Перлину Рівного-2013”.
Конкурс краси “Перлина Рівного” вперше відбувся у 2006 році. Кожного разу організатори намагалися зберігати формат заходу і водночас урізноманітнити його. Проходила "Перлина" і на сцені драмтеатру, і в ресторані "Ліон", і в Палаці дітей та молоді. Задум провести конкурс за межами міста команда організаторів обговорювала і в минулі роки. Та саме нинішнього року це здійсниться - "Перлину Рівного" обиратимуть не у Рівному, а поблизу нього, в "Швейцарії".

- Цьогоріч у конкурсі беруть участь лише 7 дівчат. Мене дивує те, що у Рівному багато гарних дівчат, але вони чи то не хочуть, чи то бояться брати участь у конкурсах краси, - розповіла на прес-конференції засновник ТМ “ARTMODELS” Оксана Ігас. - Особливістю заходу буде те, що разом з дівчатами ми проведемо благодійний вечір, де збиратимуть кошти для відділення онкогематології обласної дитячої лікарні.

Більше фото у фотогалереї Презентація учасниць конкурсу "Перлина Рівного 2013"

На прес-конференції, яка відбулась 3 вересня, представили фіналісток конкурсу. Вони розповіли про себе та свої захоплення і змогли обрати номер, під яким будуть виступати на “Перлині Рівного”. Наймолодшій учасниці конкурсу краси 15 років, а найстаршій — 23. Вони представляють різні куточки Рівненщини, шестеро з них ще навчаються, а тільки одна — вже працює. Одна учасниця відпочивала за кордоном і тільки повертається з Києва до Рівного, тому не змогла взяти участь у знайомстві з журналістами.

Обрано "Перлину Рівного-2012"!

- Ми беремо не кількістю, а якістю, тому ці семеро дівчат достойні бути "Перлинами Рівного, - запевнила фіналістка Першого конкурсу “Перлина Рівного” (2006), І віце-королева туризму світу Міжнародного конкурсу “Miss Queen Tourism Of The Year International 2011” постановник конкурсних виходів Іванна Гордієвич (Горщар). - Ми підготуємо три фінальні виходи, а участю у благодійному вечорі дівчата донесуть головний меседж конкурсу— найважливішим є поєднання краси зовнішньої та внутрішньої.

БІЛЬШЕ ФОТО УЧАСНИЦЬ "ПЕРЛИНИ РІВНОГО-2013"

Запрошення на конкурс будуть благодійними, тобто не матимуть встановленої вартості. Натомість, на вході стоятиме скринька, куди можна буде пожертвувати благодійні кошти для маленьких пацієнтів онкогематології.

"Перлиною Рівного-2010" стала Анастасія Кирилецька

Організатори пообіцяли, що на конкурс у “Швейцарію” всіх, хто бажає, зможуть завезти на спеціально прикрашеному лімузині “Перлина Рівного 2013”.

Отож, знайомтеся з учасницями "Перлини Рівного-2013":


Марія Ляшук



Анна Сусяк




Таня Парфенюк




Христина Приступа



Вікторія Петришинець




Юлія Білотіл




Катерина Лактіонова
(Була відсутня на презентації)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ