Ми у Facebook
04.09.2013, 09:11

У Рівному одружений чоловік спочатку залицявся до жінки, а потім... пограбував

Злочинця засудили на чотири роки позбавлення волі. Проте звільнили від відбування покарання з іспитовим строком тривалістю у два роки.
Про це повідомила Олена Кузменко з прес-служби прокуратури м. Рівне.

36-річний чоловік з Корецького району, одружившись, переїхав до Рівного. Тут уподобав собі 24-річну Людмилу, бармена одного з рівненських кафе.

Безробітний чоловік час від часу замовляв у дівчини столик і, розпиваючи спиртні напої, спостерігав за миловидною й привітною працівницею. Коли його «почуття» досягли апогею, він вирішив провести Людмилу додому. Щоправда, дещо вийшло не по-людськи: Віталій, наздогнавши дівчину, замість пропозиції пройтися нічним містом вдарив її кілька разів кулаком в обличчя та ще й спробував відібрати сумочку.

Сталося це торік у лютому. Віталій, як завжди, телефоном замовив столик у кафе, де працює Людмила. Увесь вечір чоловік розпивав спиртні напої. Одразу після 22-ї його попросили залишити розважальний заклад, оскільки збіг час роботи. Чоловік без нарікань розрахувався та вийшов у темінь зимового вечора. Сп’янілий Віталій зупинився неподалік, не надто поспішаючи до дітей та дружини. Він бачив, як Людмила зачинила кафе і в супроводі ще одного працівника рушила в бік проспекту Миру. Невдовзі Максим, колега, пішов швидше.

— Коли Людмила залишилась наодинці, Віталій підбіг до неї ззаду й наніс кілька ударів в обличчя, висловлюючи нецензурні слова, — говорить старший прокурор прокуратури м. Рівне Олександр Харечко. — Після цього чоловік схопився за сумочку, однак дівчина її не відпускала та ще й почала голосно кликати на допомогу. Її крик почув Максим, який не встиг далеко відійти. Чоловіки почали стусати один одного, а Людмила встигла викликати правоохоронців.

Віталій навіть і не думав ховатися від правосуддя. Правоохоронці затримали одруженого «залицяльника» на залізничному вокзалі.

Підозрюваний визнав свою вину. Рівненський міський суд кваліфікував дії Віталія за ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 186 (замах на грабіж), поєднаний з насильством, і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на чотири роки. Суд звільнив його від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 2 роки.





На правах реклами