Ми у Facebook
12.09.2013, 18:27

Віктор Данилов розпочинає новий сезон кулінарного шоу “СмачнОГО”!

13 вересня на телеканалі “Рівне 1” стартує новий сезон кулінарного шоу “СмачнОГО!” з Віктором Даниловим. Дізнайтесь більше про сюрпризи, які готує зірковий ведучий найсмачнішОГО шоу рівненськОГО телебачення!
Вже цієї п'ятниці, 13 вересня, у свіжому випуску “СмачнОГО!” зустрічайте завідуючу виробництвом ресторану “Іоланта” Людмилу Цьому.

Вона порадує глядачів рецептами відразу трьох страв — салату “Європейський”, риби телапії у золотаво-вершковому соусі та десерту “Ретро”.



Наступні гості кулінарного шоу Віктора Данилова — банкір, президент Рівненського джаз-клубу "Дж.Ем" Сергій Гемберг, екстремал Олександр Бусленко, етномузикант Андрій Ляшук. Готуються до зйомки нові випуски з участю письменника Максима Кідрука та засновниці “ARTmodels” Оксани Ігас.

Один із учасників нового сезону "СмачнОГО!" - банкір, організатор джазового фестивалю "ART Jazz Coperation" Сергій Гемберг
Один із учасників нового сезону "СмачнОГО!" - банкір, організатор джазового фестивалю "ART Jazz Coperation" Сергій Гемберг


А далі... далі сотий випуск програми, гостя якої визначать самі глядачі Першого місцевого, через сайт телеканалу. Читачі порталу OGO.ua також можуть взяти участь у виборі гостя ювілейного випуску кулінарного шоу — пропонуйте кандидатури у коментарях до матеріалу!

Секрети кухні кулінарного шоу "СмачнОГО!"

На честь ювілейного сотого випуску “СмачнОГО!” Віктор Данилов планує провести дружню вечірку — запросити гостей різних випусків програми й запропонувати їм позмагатись у приготуванні їжі!

ТОП-5 найрейтинговіших випусків програми “СмачнОГО!”

- Перший місцевий з нинішньої осені виходить в ефір у цифровому форматі мовлення — як у Рівному, так і по області, - ділиться здобутками каналу його директор — він же ведучий кулінарного шоу “СмачнОГО!” Віктор Данилов. - Нові технічні можливості, новий телевізійний сезон — це, звісно, й нові проекти або нове дихання для вже існуючих програм. Тому “СмачнОГО!” і далі, впевнений, приємно дивуватиме телеглядачів! І не лише рівненських, адже свіжі та попередні випуски програми завжди можна переглянути на сайті Першого місцевого rivne1.tv.

Рівненській програмі "СмачнОГО!" виповнилось 3 роки! ВІТАЄМО!

А те, що програма “СмачнОГО!” привертає увагу не лише численних телеглядачів Рівненщини, а й авторитетних телевізійних експертів, підтверджує такий факт: ще у 2010 році ведучий “СмачнОГО!” Віктор Данилов увійшов до числа фіналістів головної телевізійної премії України “Телетріумф”.

Гість нового сезону "СмачнОГО!" Олександр Бусленко — не тільки талановитий фотограф, а й один з найбільших прихильників екстремального відпочинку у Рівному
Гість нового сезону "СмачнОГО!" Олександр Бусленко — не тільки талановитий фотограф, а й один з найбільших прихильників екстремального відпочинку у Рівному


Віктор Данилов - у трійці кращих регіональних телеведучих України

Отож, попереду в кулінарного шоу Першого місцевого — нові тріумфи, нові смачні рецепти й нові зіркові гості!

Слідкуйте за анонсами!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ