Ми у Facebook
19.09.2013, 16:52

Ліга Європи УЄФА: бій українців на три фронти [Анонс]

Українські футбольні клуби у четвер, 19 вересня, розпочинають боротьбу у груповому турнірі Ліги Європи. Одеський "Чорноморець" та дніпропетровський "Дніпро" зіграють свої матчі на виїзді, а київське "Динамо" - вдома.
Гарний початок - половина справи. Саме позитивного початку боротьби за вихід з групового турніру прагнутимуть досягти сьогодні українські футбольні клуби.

Одеський "Чорноморець" уже став справжнім єврокубковим відкриттям й приємно здивував шанувальників перемогами над албанським "Скендербеу" та сербською "Црвеною Звездою". Тепер одеситам протистоятиме ще один балканський суперник - загребське "Динамо".

Ліга Європи УЄФА: Результати жеребкування групового турніру ОН-ЛАЙН

Хорватські футболісти - досвідчені бійці, але й одесити уже в ході цьогорічної Прем'єр-ліги довели, що здатні боротися за високі місця, тому на обидві команди чекає важка гра.

На боці "Динамо" - рідні трибуни й палкі шанувальники, але для "Чорноморця" - виїзні голи - теж неабиякий стимул.

Початок матчу - о 20.00. Трансляція - на каналі "Футбол".

Ліга Європи УЄФА: "Динамо", "Дніпро" та "Чорноморець" виходять у груповий турнір Ліги Європи

Непростий виїзд чекає й на дніпропетровський "Дніпро", суперником якого стане румунський клуб "Пандурій". Румуни дебютуватимуть у Лізі Європи, але очікувати на легку перемогу дніпропетровцям точно не слід.

У чемпіонаті Румунії "Пандурій" уже встиг здобути 4 перемоги у 7 матчах, зокрема переграти бухарестське "Динамо".

"Дніпро" у свою чергу підходить до гри у гарному настрої (після перемоги над "Таврією") та практично у всеозброєнні. Відсутніми через травми будуть Джуліано, Сергій Політило та Олександр Кобахідзе, але замінити їх у дніпропетровців є кому.

Початок гри - о 20.00. Трансляція - на каналі "2+2"

Футбол. Ліга Європи УЄФА: потрійна перемога українських команд!

А ось кому буде найважче, так це київському "Динамо". Киянам доведеться боротися не стільки з бельгійським "Генком", скільки з самими собою.

Команда ще не встигла відійти від "нокауту", у який їх відправив харківський "Металіст", а уже слід протистояти "міцному горішку" "Генку".

Долати психологічний тиск доведеться як гравцям, так і тренеру Олегу Блохіну, якого лише лінивий подумки не "відправив" у відставку й "призначив" працювати вчитилем фізкультури.

Проте вірні вболівальники "Динамо" обіцяють бельгійцям гарячий прийом, а "Динамо" має довести всім, що теперішні труднощі - лише тимчасові й що команда здатна боротися за перемогу у груповому турнірі Ліги Європи.

Початок матчу - о 22.00. Трансляція - на каналі "2+2".





На правах реклами