Ми у Facebook
21.09.2013, 10:41

У Рівному письменник Олександр Ірванець стане... почесним бібліотекарем

Відомий український письменник і перекладач, рівнянин за походженням Олександр Ірванець 30 вересня виступить у ролі бібліотекаря Рівненської обласної бібліотеки. Читачі матимуть нагоду отримати з його рук літературу та автограф, а також прослухати лекцію "Письменник і читач".
Подія приурочена до Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначатиметься саме 30 вересня. Відомий письменник попрацює бібліотекарем у відділі читального залу, що на четвертому поверсі книгозбірні. Захід розпочнеться о 12 годині.

Про це повідомляється на сторінці Рівненської обласної бібліотеки у Facebook.

Олександр Ірванець народився в 1961 році у Львові. Виростав у Рівному. Закінчив 8 класів Рівненської СШ №18 (1976), Дубенське педагогічне училище (1980) та Літературний інститут імені Горького (Москва, 1989).
Твори перекладалися англійською, німецькою, французькою, шведською, польською, чеською, білоруською, російською, італійською, хорватською мовами. Перекладає з білоруської, польської, російської, французької та чеської мов. Підскарбій літературного угруповання “Бу-Ба-Бу”. З 1993 року постійно мешкає в Ірпені під Києвом. З початку 2000-х рр. працює в драматургії та прозі. Автор понад двох десятків книг та численних публікацій у часописах і альманахах Європи й Америки. Викладає у Національному університеті “Острозька академія”.

Нагадаємо, що днями у обласній бібліотеці відбулася презентація нової збірки Олександра Ірванця "Вибране за 33 роки".


Поет Олександр Ірванець у Рівному розповів про футбол, вареники та твори за 33 роки


Фото зі сторінки Рівненської обласної бібліотеки у Facebook





На правах реклами