Ми у Facebook
27.09.2013, 18:31

Туристи поповнили місцеві бюджети Рівненщини на 30 тисяч гривень

З початку року до місцевих бюджетів області надійшло 70 тисяч гривень туристичного збору. Майже 50 відсотків з цієї суми (понад 30 тис.грн.) отримав бюджет міста Рівного, на другому місці – Рівненський район (20,6 тис.грн.).
Цей збір сплачують гості Рівненщини під час поселення у готелях, приватних садибах тощо. Зазначимо, що відпочивальники сплачують 1 відсоток від вартості проживання, повідомляє ГУ Міндоходів у Рівненській області.

Сьогодні світ відзначає День туризму: Пізнай свою Рівненщину туристичну

Сплата туристичного збору у нашому краї з кожним роком зростає. Безумовно, активізувати цей процес має проведення комплексу заходів, починаючи від цивілізованого «зеленого» туризму до пропаганди історичних місць Рівненщини на міжрегіональному рівні.

Заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій ГУБАНОВ: "У нашого краю величезний туристичний потенціал, ми повинні його використати якнайкраще"!

Нагадаємо, за Податковим кодексом України, місцеві ради повинні визначити осіб, уповноважених стягувати збір із громадян та укласти з ними відповідні договори.










На правах реклами