Ми у Facebook
01.10.2013, 16:28

Рівненські депутати вирішили гроші для ремонту поліклініки віддати на тролейбуси [+Відео]

Рівненське тролейбусне управління отримало 200 тисяч гривень. На черговому пленарному засіданні сесії Рівнеради депутати, голосуючи за зміни до бюджету, зняли 485 тисяч з ремонту даху поліклініки №2 на вул. Драгоманова та виділили 200 тисяч на підтримку тролейбусного управління.
Дах у рівненській поліклініці №2 не ремонтуватимуть. Натомість частину коштів з міського бюджету передадуть тролейбусному управлінню. Так вирішили депутати Рівнеради на своїй сесії.

Чому обранцям варто відмовитися від ремонту даху перед початком розгляду питання змін до бюджету, пояснив начальник міського управління бюджету та фінансів Віктор Шульга. Причина таких дій - у законодавстві.

Жіночу консультацію на Драгоманова зачиняють: куди звертатись рівненським вагітним

Переспрямувати кошти саме на тролейбусне управління погодилися не всі депутати.

За ці кошти депутати пропонували оновити тролейбусний парк.

Не сподобалося міським обранцям і зменшення кількості "рогатих" у Рівному за час попереднього керівництва тролейбусного парку.



Нагадаємо, 6 вересня цього року на головну посаду тролейбусного ДЕПО призначений Валентин Ткачук. До цього підприємством керував Степан Загиней. Крапку у тролейбусній дискусії поставив Володимир Хомко. Міський голова Рівного розповів депутатам про першочергові завдання нового керівника.

"Рівнеелектроавтотранс" отримає нового керівника

Володимир Хомко пояснив, якщо цього не зробити, то у Рівному можуть зникнути тролейбуси взагалі і назавжди. Тож, дослухавшись до аргументів міського голови, депутати таки виділили тролейбусному управлінню 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, із 1 липня цього року через скрутне фінансове становище комунального підприємства "Рівнеелектроавтотранс" вартість проїзду підвищили 1,50 гривні.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ