Ми у Facebook
06.10.2013, 08:41

6 місце. Юрій КІЧАТИЙ. Обласний “спікер”

Юрій КІЧАТИЙ
Голова Рівненської обласної ради
У господарстві Юрія Кічатого — спокійно і стабільно. Розстановка сил “влада — опозиція” у сесійній залі обласної ради — три до одного. Довірений голосами однопартійців по Партії регіонів полк депутатських шабель обласної ради — запорука стабільного і спокійного політичного життя на найближчі п’ять років. І кермує обласною радою Юрій Святославович спокійно і впевнено.

На відміну від попередника, "бити горщики" з губернатором Юрій Кічатий не збирається, тому очікувати штормів у сесійній залі не варто. Законодавча та виконавча влада області вже більш як три роки працюють настільки “у зв'язці”, що за сенсаціями до сесійної зали Рівненської обласної ради ходити точно не варто. Провладна більшість "без шуму і пилюки" розписує бюджетні питання та у стислі терміни їх голосує, а виконавча влада без затримок виконує свої обов’язки та виконує делеговані радою повноваження. Адже саме адміністрації зараз підпорядковуються всі обласні комунальні підприємства.

Втім, у керівництва ради залишились найвідповідальніші обов’язки — представницькі. З ними усміхнений і привітний Юрій Cвятославович справляється на відмінно. Коли він заходить до кімнати, його неможливо не помітити, навіть якщо у приміщенні багато інших людей. Юрій Кічатий щиро вітається, обов’язково жартує та буквально випромінює хвилі позитиву. Умінням знаходити спільну мову з людьми та домовлятися завдячує, певно, своїй КВНівській молодості. У студентські роки Юрій Кічатий багато виступав на сцені, навіть двічі вступав на акторський факультет... Та й досвіду роботи в органах влади у Юрія Святославовича більш ніж достатньо. Він працював головою Рокитнівської районної ради, заступником голови облдержадміністрації, був народним депутатом України. Двічі очолював обласний виборчий штаб кандидата у Президенти Віктора Януковича. З таким досвідом і таким послужним списком — і на прийдешніх виборах-2015 не загубишся, і місце в рейтингу найвпливовіших гарантоване.





На правах реклами