Ми у Facebook
06.10.2013, 08:53

1 місце. Василь БЕРТАШ. Без альтернативи

Василь БЕРТАШ
Голова Рівненської облдержадміністрації
Четвертий рік поспіль на вершині рейтингу найвпливовіших людей Рівненщини — стабільність: ніхто не складе конкуренції Василю Берташу. Впливовість очільника Рівненщини визнають і соратники, і політичні конкуренти. Цінує рівненського губернатора і Президент України, адже Василь Берташ перебуває на своїй посаді з часу перемоги Віктора Януковича на виборах. Це означає, що глава держави не бачить альтернативи Василю Михайловичу на посаді очільника області, яка налаштована загалом опозиційно.

Василь Берташ, на відміну від деяких інших "регіоналів", не піднімає дражливих тем, здатних внести розбрат у суспільство, не відзначається утисками преси чи скандальними заявами, здатними налаштувати людей проти влади. Така толерантність приносить результат.

"Якраз вибори до місцевих рад показують, що обласній владі — довіряють, — стверджує Василь Берташ. — Сьогодні є більшість в обласній раді: 60 депутатів, які підтримують владу і 20 опозиційних. Люди обрали до обласної ради своїх голів райдержадміністрацій. Отже, владі довіряють. Та й якщо говорити про вибори до Верховної Ради, то чітко бачимо, що від виборів до виборів кількість голосів, які віддають жителі Рівненщини за Партію регіонів, постійно зростає. Не можна сьогодні за один день повністю повернути електорат на свій бік. Але ось добрими справами ми це і робимо".

Тому цілком імовірно, що в президентську кампанію-2015 Рівненщина увійде саме з Василем Берташем на чолі облдержадміністрації: владі потрібен рейтинг і стабільність, а очільник області вміє забезпечувати і те, і інше.





На правах реклами