Ми у Facebook
07.10.2013, 13:35

Резонанс в українському футболі: під час гри на стадіоні зникло світло [+Фото]

Матч „Дніпро” – „Металіст”, який проходив вчора, 6 жовтня, у Дніпропетровську на місцевому стадіоні „Дніпро-Арена”, не дограли до кінця. Після закінчення першого тайму рахунок був на користь господарів, 2:1. Все проходило як і належить, доки... по всьому стадіоні не пропало світло.
Після того, як головний суддя поєдинку Анатолій Жабченко на початку другого тайму вивів команди з поля, дніпропетровські електрики так і не змогли відновити енергозабезпечення на арені. Майже за годину часу було зроблено дві безрезультатні спроби.

Найцікавіше відбулося пізніше, коли після оголошення офіційного вердикту про припинення матчу, коли команди остаточно покинули стадіон, світло на „Дніпро-Арені” відновилося повністю. Що це було – досі залишається загадкою.

Уболівальники, поки не було світла, влаштували на "Арені" фаєр-шоу.





Футбол. Ліга Чемпіонів. Тайсон рятує "Шахтар" у двобої з "Манчестер Юнайтед" [+Відео]

А вже сьогодні, 7 жовтня, дирекція Прем'єр-ліги ухвалила рішення дограти центральний матч 12-го туру, починаючи з другого тайму.

Ось про що йдеться на офіційному сайті Української Прем'єр-ліги: „сьогоднішнім рішенням Дирекція не стала присуджувати господарям технічну поразку чи призначати перегравання поєдинку. Замість цього команди мають відновити поєдинок, розпочинаючи з другого тайму за рахунку 2:1 на користь „Дніпра”.

Футбол. Ліга Європи. "Динамо", "Чорноморець" та "Дніпро" здобувають одне очко на трьох [+Відео]

Дату і час "догравання" даного матчу повідомлять пізніше.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ