Ми у Facebook
13.10.2013, 12:01

Вітаємо працівників санітарно-епідеміологічної служби!

Ілюстративне фото

13 жовтня - День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби України. Вітаємо з професійним святом!
Це свято встановлено в Україні «…відзначаючи вагомий внесок працівників державної санітарно-епідеміологічної служби у забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби» від 5 жовтня 2004 р. № 1178/2004.

Державний санітарно-епідеміологічний нагляд охоплює всі сфери життєдіяльності людини: умови проживання, роботи, харчування, відпочинку, виховання і навчання дітей і підлітків. Тому санітарно-епідеміологічна служба займає ключову позицію в системі охорони здоров'я країни.

Державна санітарно-епідеміологічна служба вже впродовж 90 років є ефективною складовою охорони здоров'я, яка забезпечує реалізацію державної політики у сфері профілактичної медицини, стоїть на варті здоров'я і працездатності людей, захищає їх від небезпечних інфекційних захворювань.

У Рівному будуть жорсткіше контролювати якість харчування у дитсадках

У день професійного свята працівників санітарно-епідеміологічної служби ми вирішили познайомити вас ближче з одним із таких людей. Отже, знайомтеся: начальник Рівненського міського Управління Головного управління Держсанепідемслужби у Рівненській області, головний державний санітарний лікар м.Рівне Юрій Ромець!

Юрій Ромець: чверть століття праці на благо медицини

Вітаємо всіх працівників державної санітарно-епідеміологічної служби з професійним святом, зичимо здоров'я, благополуччя, задоволення від вашої щоденної праці!





На правах реклами