Ми у Facebook
16.10.2013, 12:19

ТОП-13 модних дієт: пропонуємо способи схуднути на всі смаки

Ми звикли до думки, що модними бувають одяг, взуття, аксесуари, меблі. Модно подорожувати, проводити тематичні вечірки, дотримуватися здорового способу життя і модно... худнути. Які ж дієти викликають зараз найбільший інтерес?
1. Однією з морочливих дієт вважають вегетаріанство. Воно вимагає чималих знань про склад продуктів. На думку медиків, харчування продуктами рослинного походження більше підходить літнім людям і служить хорошою профілактикою раку та серцево-судинних захворювань і в цілому продовжує їм життя.

2. Модно худнути за Монтіньяку - розділяти жири і вуглеводи. Практика показує, що люди, які харчуються за цією дієтою, зазвичай не страждають зайвою вагою, бадьорі, прекрасно виглядають і навіть не відмовляють собі в маленьких радощах, наприклад, солодощах на сніданок.

Як зберегти здоров'я рівненських школярів?

3. Харчування за групами крові - теж новомодна дієта. Її прихильники стверджують, що люди з певною групою крові повинні вживати і певні продукти.



4. Низькокалорійна дієта обмежується споживанням 1800 кілокалорій на добу. І в результаті людина зберігає прекрасний артеріальний тиск, рівень холестерину і цукру в крові.

5. Цікава піраміда харчування, побудована за принципом світлофора: у ній три зони - червона, жовта і зелена. Зелена зона - повний вперед! Жовта - обережно! Червона зона - стережися! Ви зрозуміли, що кольори говорять про ступінь шкоди тих чи інших продуктів для нас.

6. Суть грецької дієти - у вживанні продуктів з низьким глікемічним індексом, що не викликають різкого підйому рівня цукру в крові, завдяки чому не з'являються зайві кілограми.

Чоловіче схуднення – це модно!

7. За дієтою для багатих харчуватися потрібно тільки органічною, багатою білками їжею на парі і включати в свій раціон велику кількість продуктів, що містять кальцій. Останнє бентежить медиків, адже надлишок кальцію може призвести до порушення обміну речовин.



8. У меню «сонної» дієти - супи, знежирені молочні продукти, овочі, фрукти і повноцінний сон. Темпи схуднення низькі, зате свідчать про те, що ви втрачаєте жир, а не воду і м'язову масу.

9. Фокус «горіхової» дієти в тому, що арахісове масло чудово втамовує голод, тому відмовляти собі в жирних, солодких та інших шкідливих для фігури продуктах буде набагато простіше. Але треба постійно рахувати допустимі калорії!

Таємниці краси рівненських жінок

10. Система «Шангрі-Ла» дозволяє їсти все, але за годину до їжі приймають або чайну ложку оливкової олії, або склянку води з чайною ложкою цукру. Це знизить ваш апетит і допоможе швидше насититися, однак може цілком призвести до перепадів рівня цукру в крові.

11. А «джинсова» дієта з ідеєю-фікс одягти колись улюблені джинси знову рахує калорії, припускаючи на першому етапі будь-яку кількість чаю та кави. Наступні півроку - тільки овочі, бобові, цільні злаки. Такий режим харчування здатний знизити швидкість обміну речовин, та й витримати його досить нелегко.

12. Кожен день з'їдати 12 маленьких бутербродиків з тонким шаром сиру, кетчупу, авокадо, овочевого пюре, гірчиці, харчуватися овочами та супами з них пропонує «бутербродна» дієта. Жирне і солодке заборонені назавжди. Медики застерігають - може постраждати кишечник.

Чим корисна хурма і скільки її треба з'їдати в зимовий період?

13. Зелена кава - теж один із популярних нині засобів боротьби із зайвою вагою. Виробники стверджують, що необсмажені кавові зерна мають жироспалюючий ефект. Але їх надмірне вживання може викликати безсоння і дратівливість. При цукровому діабеті, глаукомі, остеопорозі, хворобі жовчного міхура, порушенні згортання крові зелена кава протипоказана.



Якщо жінка вирішила «сісти» на дієту, то її ніщо і ніхто вже не зупинить. Єдине, милі дами, робити цей серйозний крок для здоров'я треба зі знанням справи і після консультації з фахівцями.

Рівнянам пропонують безкоштовні консультації з надлишкової ваги

А які дієти пробували Ви, любі рівнянки? Яка з них принесла результат? Якими порадами можете поділитися? Залишайте свої коментарі під статтею!





На правах реклами