Ми у Facebook
16.10.2013, 12:43

Школа на Рівненщині працює без води

У школах Рівненщині постійно відбувають ремонти, віддаленим школам надають шкільні автобуси, але проблемні школи все ж існують. Так у Синівській ЗОШ І-ІІІ ст. Гощанського району Рівненської області діти навчаються без води. Чому так сталося і як можна допомогти школярам? Дізнаєтесь далі!
Під час поїздки голів постійних комісій обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків, з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту, з питань науки, освіти, культури і духовності в окремі навчальні заклади Гощанського, Корецького та Здолбунівського району було виявлено, що у Синівській ЗОШ І-ІІІ ст. Гощанської районної ради немає води. У школі навчається більше 100 дітей, які нині позбавлені такого блага цивілізації.

35 нових автобусів отримали навчальні заклади Рівненщини

- Проблема в тому, що люди не заплатили за водогін і тому школа залишається без води, - розповіла голова постійної комісії Рівненської ОДА з питань науки, освіти, культури і духовності Світлана Левицька. - Для вирішення проблеми потрібно 50 000 гривень, але таких коштів у бюджеті на цей рік не передбачено.

На Рівненщині обласна влада допоможе зібрати дітей до школи

Члени постійної комісії з питань науки, освіти, культури і духовності прийняли рішення розглянути це питання на сесію Рівненської обласної ради, запропонували закласти кошти для вирішення цієї проблеми у бюджет на наступний рік. Проте паралельно з цим провести зустріч з представниками громади та запропонувати шукати спонсорські кошти чи брати участь у грантових проектах.





На правах реклами