Ми у Facebook
20.10.2013, 16:15

Рівненчанин знає, як змінити долю та викликати кохання

Майстер біоенергоінформаційного впливу, 50-річний парапсихолог із с.Любиковичі Сарненського району Іван Артюшок уже давно дивує своїми надзвичайними здібностями та значним багажем знань у галузі народної медицини. Пана Артюшка знають не лише в області, а й в Україні та навіть за її межами.
Парапсихолог може проколювати своє тіло наскрізь довжелезними металевими спицями, засовувати руки у розплавлений свинець, ходити по вогню, на відстані впливати на майбутнє своїх пацієнтів, а ще — навіювати кохання та навіть змінювати долю.

Іван Артюшок — автор багатьох книг, професіонал у своїй галузі знань. Чимало праць парапсихолога-науковця пов’язано зі змінами долі. Про деякі цікаві аспекти біоенергоінформаційної роботи "ГАЗЕТА", як і обіцяла, поспілкувалася з Іваном Артюшком.

Змінити долю

— Пане Іване, чи існує доля насправді? Чи, як дехто вважає, наше життя — сукупність випадковостей?

— Знаєте, немало ще таких людей, які не вірять в долю. Та, додавши у своє мислення хоч трохи елементарної логіки, ми швидко збагнемо, що життя не таке просте. Одним з найнадійніших доказів того, що програма майбутніх подій, тобто доля, існує, є передбачення прийдешнього ясновидцями — такими як Едгар Кейс, болгарка Ванга та багатьма іншими. Їхня здатність бачити майбутнє — науково доведений факт. Директор інституту мозку РАН академік Н.П.Бехтєрєва після відвідин Ванги писала: "І при всьому (в тому числі моєму) скептичному ставленні до незрозумілих явищ живуть у доброму здоров’ї справжні ясновидці, з великою надійністю пророкуючи майбутнє". Такі ясновидці можуть розписати ваше майбутнє на десятиліття вперед. От вам і легендарні "скрижалі долі" — беріть і користуйтеся.



Одним словом, те, що програма майбутнього існує, у дослідників не викликає сумнівів. Питання в тому, чи можна у майбутньому щось змінити. Дослідження підтверджують: так, наше майбутнє можна змінювати вже сьогодні… Як зауважив геніальний ясновидець Едгар Кейс: "В людині одночасно співіснують вільна воля та визначеність". Отже, ми знаємо, що у нашому житті взаємодіють і доля, і наша воля. Головне питання залишається дискусійний у наукових колах: настільки пластичні ці програми, якою мірою ми можемо їх змінювати.


12-річний хлопчик з Рівненщини має талант на пошук... грибів

— Чи є якісь дослідження на цю тему?

— Це питання вивчається інтенсивно, майже всі серйозні праці засекречені.

— Чому?

— Витрачаються великі кошти на те, щоб отримати практичну користь (повернути вкладення з процентами), а не на те, щоб безкоштовно роздавати результати направо і наліво. На серйозному рівні цей феномен почав досліджуватися ще в фашистській Німеччині у "синьому" підрозділі другого управління Аненербе. У наш час демонстративним у цьому сенсі є так званий "ефект Махаріші". У вивченні цього феномену було задіяно багато дослідницьких організацій, у тому числі й ФБР, ЦРУ.

Рушники майстрині з Полісся – по всьому світу


Психоенергетичний вплив при цьому проводився на цілі регіони. Наприклад, експерименти в Мерсисайді та західному Ланкаширі показали значне покращення економіки, ефективності уряду, екології, охорони здоров’я, лікування наркоманії, спортивних показників, погоди, туризму, якості освіти та проживання… Можливість практичного використання "ефекту Махаріші" розглядалася на найвищому рівні й у СРСР урядом Примакова. А Олена Реріх писала: "В Індії приймається за благословення, коли яка-небудь свята людина селиться неподалік". Прості люди дуже спостережливі та практичні, вони прекрасно розуміють, що від такого сусідства рівень їхнього щастя значно зросте.

— Як же практично можна вплинути на майбутні події?

— У цьому я віддаю перевагу напрацюванням древніх індо-арійських майстрів брахманів. Така корекція повинна включати:

1. Витягування — нейтралізація у спеціальний накопичувач програм майбутніх небажаних для нас подій.
2. Інтенсивне біоенергоінформаційне програмування бажаних (щасливих) майбутніх подій.
3. Підключення фізичних зусиль для досягнення бажаного результату.

Артюшок не боїться ходити у полум’ї...
Артюшок не боїться ходити у полум’ї...


Навіяти кохання

— Багато людей, особливо молодь, цікавляться, чи можна на відстані за допомогою біоенергоінформаційного впливу навіяти кохання?

— Мені нерідко ставлять таке питання. Завжди впевнено відповідаю: так, без сумніву. Та зверну вашу увагу на простіші, чисто психологічні техніки, що теж можуть бути надзвичайно результативними. Не є великою таємницею той факт, що всі секретні служби світу навчають агентів маніпулювати людьми за допомогою цього почуття. У Радянському Союзі, наприклад, така спецшкола КДБ знаходилася біля Казані, у містечку Верхоной. Ті, хто використовує кохання як інструмент, вибирають прості у володінні й водночас високоефективні методики. Здебільшого вони напрацьовані на основі вчень Івана Павлова, Івана Сєченова тощо про умовні рефлекси. Наведу простий приклад. "Батько" психоаналізу, австрійський лікар Зиґмунд Фрейд відкрив для себе одну закономірність, якій дуже здивувався. У процесі проведення психоаналізу жінки завжди безтямно закохувалися в нього. До речі, Фрейд у ті часи аж ніяк не був красенем: лисий, немолодий… І ще він виявив, що таке штучно викликане кохання значно сильніше і здатне на багато більші пожертви задля досягнення мети, аніж звичайне, природно зароджене почуття. Така ось ілюстрація…

та опускати руку у розплавлений свинець.
та опускати руку у розплавлений свинець.


Загальна схема подібних технік достатньо проста. В обраної людини потрібно викликати по можливості інтенсивні позитивні емоції. У такому випадку ми станемо для неї їх джерелом. Якщо ж подібні маніпуляції ми виконуємо неодноразово, у даної особи на нас як на джерело насолоди формується позитивний умовний рефлекс, виникає стійкий потяг. Недаремно кандидат психологічних наук Володимир Леві писав: "Немає для людини наркотику, сильнішого за людину".

Володимир Михалюк з Рівненщини три роки перевіряв на міцність спорядження для польотів у Москві

— Як же це виконується практично?

— Тут, у першу чергу, треба оволодіти мистецтвом говорити та слухати. Під мистецтвом говорити розуміється вміння складати й висловлювати похвали… Якщо комплімент правильно складений і правильно висловлений, він завжди викликає у співрозмовника досить сильні позитивні емоції. Теж саме відноситься й до активного, уважного слухання з емоційним одобрюючим чи, коли потрібно, співчутливим супроводом. До речі, техніка психоаналізу Фрейда — це головним чином техніка слухання. Дуже корисною для початку може бути книга Дейла Карнегі "Як завоювати друзів і впливати на людей". Були часи, коли в Радянському Союзі вона друкувалася під грифом "лише для службового користування". Правильно сформульовану похвалу треба ввести у підсвідомість, лише тоді вона діятиме безвідмовно і викликатиме інтенсивні позитивні емоції. Такими інструментами в основному є міміка та емоційне звучання голосу.

Болгарська провидиця Ванга напророкувала рівнянці зустріч з убивцею сина

Та реальні емоції викликати в собі не завжди просто. З цією метою використовується система визначного теоретика і практика театрального мистецтва Станіславського, особливо "метод фізичних дій". Це дуже серйозна психотехніка, що є обов’язковим елементом підготовки не тільки акторів, а й розвідників. Є ще один засіб, що дозволяє надійно (при професійному використанні) регулювати силу почуття, зменшувати чи збільшувати її аж до стану афекту. Про це згадував ще біля 2000 років тому Овідій у своїх підручниках "Наука кохати", "Змусь свою красуню боятися за тебе і розпали її затухаючий жар кохання". Відомий російський фізіолог Іван Сєченов сформулював це як закон: "Коли коханню нічого не загрожує, коли його об’єкт легкодоступний, його емоційне вираження слабшає".

Чи слід боятися прокляття?

— Я знаю, що Ви досліджували й цікаву нині багатьом тему прокляття. Розкажіть про це.


— Так сталося, що свого часу мені як парапсихологу довелося брати участь у дослідженнях з негативного біоенергоінформаційного впливу на біологічні об’єкти. І я знайомий з цією проблемою з практичної сторони.

Є, звичайно, ще немало скептиків, вони подібні речі приписують самонавіюванню тощо. Тож хочу сказати, що найменш захищені при цьому саме ті, хто не вірить у таку можливість. Це сеанси гіпнозу залежать від віри чи невіри пацієнтів, у біоенергетиці все інакше. Негативний вплив може проводитися як цілеспрямовано, так і несвідомо. На таку форму психоенергетичної агресії хочу звернути увагу читачів у першу чергу.

Подібні негативні дії дуже часто зустрічаються у повсякденному житті, вони набагато небезпечніші, ніж ми собі уявляємо. Якщо, наприклад, якась людина має деякий, хай навіть зовсім невеличкий успіх, то при цьому найбільш небезпечними можуть являтися колеги на роботі, сусіди й навіть родичі, крім найближчих. Справа в тому, що результативність такого впливу залежить від інтенсивності "звучання" негативної емоції відносно вас і частоти повторення подібного процесу. З перерахованих вище категорій людей завжди знайдеться хтось (і не один), хто вам таємно заздритиме, а відтак, і ненавидітиме та "щиро" бажатиме всіляких бід. Саме ці люди часто бачать вас, і кожна зустріч провокує такі несплановані психоенергетичні агресії. Прошу повірити мені на слово, що подібні речі у великих межах можуть коригувати наше життя…

Це давно й інтенсивно досліджується на найвищому науковому рівні, особливо у секретних лабораторіях. Ще в гітлерівській Німеччині "чорний" відділ другого управління Аненербе випробовував логічні, магічні (йорубанська, магрибська магії) та інші високоефективні окультні психоенерготехнології, з метою використання їх як зброї… Взагалі ж, на сучасному етапі розвитку науки (особливо квантової фізики) ця проблема починає набирати дуже загрозливих форм. Напрацьовані спеціальні генератори полів, ідентичних біополю людини, які дозволяють на відстані впливати на поведінку людей і тварин. Наприклад, "торсіонний генератор" академіка РАПН А.Є.Акімова вважається зброєю, страшнішою за атомну. І зовсім не випадково у службах безпеки розвинених країн завжди є парапсихологи (екстрасенси). Гітлера невідступно супроводжував тибетський монах, так звана "людина у зелених рукавичках". У Рональда Рейгана таких спеціалістів було 12, а у Білла Клінтона — 21. У службі безпеки Бориса Єльцина одним з найкращих вважали парапсихолога-ясновидця, академіка РАН Григорія Грабового... Негативний психоенергетичний вплив — це реальність нашого життя, й ігнорувати його не можна.

Не боїться ходити по вогню


Здатність засовувати руки в розплавлений свинець, ходити по вогню чи впливати на майбутні події — ні що інше, як результат розкриття таємниць нашого підсвідомого. Надзвичайними трюками біоненрготерапевт не прагне когось шокувати. Таким чином Іван Артюшок загартовує власну волю та керує необмеженими можливостями свого власного організму. Кожен з нас має могутню непробуджену силу. Екстрасенс переконаний: 15-20 хвилин правильної медитації щодня та постійне самонавіювання — шлях до її пробудження та приборкання.

Аби правильно виконати вольову медитацію, треба знайти тихе місце, де вам ніхто не заважав би, заспокоїтися, вдихнути повітря на повні легені, затримати його на певний період часу (секунд 15) і водночас фокусувати думку на позитивних подіях, думати про приємне, відчувати радість. Через деякий час такого медитування відчуватимете себе краще, здоровіше.

Згодом можна пробувати під час медитації бачити образ-мету, якої хочете досягнути, уявляти її щоразу ближчою, здійсненнішою. Для зняття напруги треба під час дихання відчувати, як по кожній частині тіла прокочується куля, що легкими доторками забирає всю негативну енергію.

"Рівненська газета" №42 від 17 жовтня 2013 року





На правах реклами