Ми у Facebook
28.10.2013, 09:53

Рівненщина: чоловіка викрали, побили і залишили помирати у лісі

Троє мисливців, які йшли рано–вранці на полювання неподалік в лісі між селами Полівці та Садове почули людський стогін. Підбігши на допомогу вони остовпіли – стікаючи кров’ю на землі від болі корчився невідомий чоловік. На допомогу викликали швидку та правоохоронців...
Потерпілого доставили до реанімаційного відділення місцевої лікарні з численними побоями. Складні операції з виділення селезінки та підшлункової на щастя закінчилися для госпіталізованого успішно. Лікарі в один голос кажуть, що ще декілька годин і рятувати було б нікого. Міліціонери ж взялися до справи аби з’ясувати подробиці кривавого світанку.

Як встановили оперативники, вночі до помешкання 40-річного місцевого жителя увірвалося троє молодиків у масках, зв’язавши руки, одягли мішок на голову та у багажнику автівки вивезли до лісу. Чоловіка нещадно били битами та знущалися у продовж кількох годин, після чого поїхали, залишивши його помирати у лісі. Вранці напівпритомного чоловіка знайшли мисливці, які і викликали швидку допомогу та міліцію.

Розбійний напад на Рівненщині: людей обікрали, а потім запхали в багажник і вивезли в лісосмугу

- Вже за кілька годин співробітники міліції за підозрою у вчиненні даного злочину затримали 27-річного Володимира, – розповідає начальник Гощанського РВ майор міліції Юрій Сістук. – Двоє інших друзі затриманого. По даному факту відкрито кримінальне провадження. Триває слідство, на даний час вирішується питання про обрання для зловмисників запобіжного заходу.

Затримали розбійників, які пограбували бізнесменів з Костополя і вивезли їх у багажнику в ліс





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ