Ми у Facebook
01.11.2013, 10:00

У Рівненському перинатальному центрі народилась 61 двійня та 3 трійні

За вісім місяців роботи новоствореного Рівненського обласного перинатального центру на світ народилося 2543 немовлят. Серед 2500 пологів - 61 двійня та три трійні!
- Більшість пологів у перинатальному центрі були ускладненими, адже в закладі спостерігаються жінки із важким перебігом вагітності, загрозою викидня, або ж патологією плоду, - пояснює головний лікар медзакладу Вікторія Єнікеєва. - Відтепер же завдяки Нацпроекту «Нове життя», в перинатальному центрі створили усі умови для лікування, безпечних пологів та виходжування новонароджених у кризовому стані.

Рівненський перинатальний центр назвуть на честь відомого гінеколога

Варто зазначити, що завдяки професійній роботі лікарів та найсучаснішому обладнанню цьогоріч шанс на життя отримали 49 малюків із малою та екстремально малою вагою тіла. Цих, та ще понад дві сотні важкохворих діток, пролікували у відділенні інтенсивної терапії.




На Рівненщині оновили перинатальний центр за 62 мільйони [+Фото]


До слова, Рівненський перинатальний центр відкрили у Рівному 27 лютого нинішнього року. Знаходиться він на вулиці Міцкевича, 30. До реконструкції в цьому приміщенні розміщувався міський пологовий будинок №1.

Урочисте відкриття Рівненського перинатального центру
Урочисте відкриття Рівненського перинатального центру


Рівненський перинатальний центр - це сучасний і комфортний заклад ІІІ рівня оснащений найновішим обладнанням. Техніка нового покоління закуплена як за бюджетні, так і за спонсорські кошти.





На правах реклами