Ми у Facebook
01.11.2013, 13:01

Більше 50 000 витратили на дерева, які садив міський голова Рівного [+Фото]

1 листопада у Рівному відбулася "Толока". Цього разу міський голова, працівники міського тресту зеленого господарства та місцеві жителі наводили благоустрій та саджали дерева у парку ім. Богомолова, що в районі пивзаводу. На купівлю садженців дерев та кущів витратили близько 50 000 грн.
- Ми планували завершити облаштування цього парку ще рік тому. Проблема була лише в тому, що казначейство не перераховувало гроші для реалізації цього проекту, - пояснює міський голова Рівного Володимир Хомко. - Місцеві жителі закидали, що тут планується будівництво 9-поверхового будинку чи взагалі створення сміттєзвалища. Тому доводилося зустрічатися з людьми і пояснювати, що нічого такого тут не планується.

Сьогодні мер Рівного садитиме дерева та кущі [Анонс]

До облаштування парку з радістю долучилися жителі цього району, адже і самим приємно буде знати, що це дерево посаджено твоїми руками. Рівнянин Микола Кулик прийшов на суботник разом з своєю дружиною та трьома дітьми. Розповідає, що це буде прекрасною згадкою для усієї родини. 95-річна бабця Софія теж прийшла на суботник, адже переконана, що посаджене нею дерево буде нагадувати про неї дітям та онукам.



Долучилися до висадки дерев депутат Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, директор ВАТ "Рівень" Мар'ян Года, начальник управління житлово-комунального господарства м.Рівне В'ячеслав Бережнюк, директор департаменту зовнішніх та внутрішньокорпоративних зв'язків ПАТ "Рівнеобленерго" Андрій Пермяков та автор і ведучий програми "Прес-погляд" на телеканалі "Рівне 1" Віталій Скринський.





Фото з суботника

- Ми висаджуємо великий асортимент дерев та кущів: платани, шарові клени, сливи з червоним листям, ялівці, туї, - розповідає керуюча комунальним підприємством «Міський трест зеленого господарства» Ірина Савчук. - На купівлю садженців витратили приблизно 50 000 гривень.



Крім того, міський голова пообіцяв, що вже цієї весни в районі парку буде збудовано дитячий майданчик, який доповнить благоустрій.

Більше фото





На правах реклами