Ми у Facebook
02.11.2013, 23:45

Що рівнянам варто побачити в Парижі?

Хто не мріяв побувати в місті кохання - Парижі. Думаю, кожен другий думками не раз бував там! Та багато хто вже втілив свою мрію, або ж планує. Ми пропонуємо перелік місць, які варто відвідати в Парижі. Якісь із них давно всім відомі, інші менш відомі, але такі ж важливі та цікаві.
Не включити відвідини Ейфелевої вежі в свій маршрут просто неможливо. Хтось скаже, що це банально, але це символ епохи, шедевр свого часу. Париж неможливо уявити без Неї. Проте, навіть якщо ви ніколи не цікавилися цією спорудою, то в будь-якому випадку побачите її вершину з усіх куточків Парижа. Щодня ця пам'ятка приймає близько 25 тисяч гостей, варто стати одним із них!



Якщо ви вирішили поїхати в Париж і не відвідали всесвітньовідомий музей - Лувр, можна сказати, що ви не були в столиці Франції. Музей розміщений на території площею сорок гектарів. Тут розташовані виставкові зали і сховища, в яких зібрані шедеври світового мистецтва різних епох, цивілізацій і культур. У музеї знаходиться приблизно 300 000 експонатів і тільки 35 000 виставляються в залах. Найвідоміші експонати Лувра: звід законів Хаммурапі, Венера Мілоська, Ніка Самофракійська, Мона Ліза та інші картини Леонардо да Вінчі, картини Рембрандта. Невже не хочеться все це побачити?



Собор Паризької Богоматері (Нотр-Дам-де-Парі) - це один із шедеврів світової готичної архітектури, який височить над островом Сіте як величезний корабель, поставлений на якір.



А ще, звичайно ж, чарівний палац Версаль, розташований посеред ландшафтних територій і формових садів. Умілі архітектори, ландшафтні дизайнери, скульптори й декоратори, які працювали над палацом і садом протягом кількох поколінь, зробили Версаль одним із найрозкішніших маєтків у світі. Тут немає жодної деталі, в якій би не відчувалося атмосфери золотої епохи Короля-сонця.



Звичайно, приємних вражень вам додасть прогулянка на кораблі по р. Сена. Усім, хто істинно закоханий в Париж, дасть можливість ще раз насолодитися красою та чарівністю цього міста.

Це не вичерпний список місць, де варто побувати, але ж треба з чогось починати!

Цікаві варіанти відпочинку шукайте на сторінці.





На правах реклами