Ми у Facebook
06.11.2013, 18:59

"Х-фактор": як співають переможці шоу в різних країнах [+Відео]

Наприкінці жовтня на телеканалі СТБ стартували прямі ефіри четвертого сезону шоу "X-фактор". Не секрет, що формат шоу народився не в Україні - "Х-фактор" розпочався у Великобританії 2004 року, і свою версію шоу зробило вже більше 40 країн. Порівняйте переможців "Х-фактору" в різних країнах!
Серед переможців телешоу "Х-фактор", яке стартувало в ефірі телеканалу СТБ три роки тому - 4 вересня 2010 року - рівнян не було. Хоча предкастинги проекту (так звані "кастинги продюсерів", де претенденти виступають лише перед суддями) проводились і у Рівному.

До слова, фіналіст другого сезону "Х-фактору" Аркадій Войтюк - майже наш земляк: він народився і виріс у Ковелі на Волині, а кліп на пісню "Мама", яку він виконав на цьогорічному фестивалі "Нова хвиля" у Юрмалі, співак зняв на Рівненщині - на залізничному вокзалі в Клевані та в "Тунелі кохання" поблизу того ж таки Клеваня!

Але зараз - не про рівнян: давайте разом порівняємо переможців "Х-фактору" в різних країнах світу, більше того - на різних континентах! Адже подібні шоу впродовж останніх років створили у більш як чотирьох десятках країн. До слова, у сусідній росії програма має назву "Фактор А" - на честь голови журі телешоу Алли Пугачової.

Отже, дивіться, слухайте, порівнюйте!

Індія


Четвертий сезон шоу "Х-фактор" стартував!

Колумбія


На Рівненщині хлопець пішов з дому, бо хотів потрапити на "Х-Фактор"

Фінляндія


У Рівному на кастингу "Х-фактор" вокальні таланти виборювали право називатися найкащими вокалістами країни

Об'єднані Арабські Емірати


Продюсер "X-фактор", "Україна має талант-3": "У Рівному багата культура підприємництва"

Данія


Жителька Рівненщини "порвала" телешоу та стала зіркою інтернету

Австралія


Відео з сайту teleblondinka.com





На правах реклами