Ми у Facebook
08.11.2013, 11:23

Перша героїня проекту "Стильне Рівне": Доглянута жінка – завжди задоволена собою! [+Фото]

Рівнянка Вікторія крокувала містом сміливою ходою. На обличчі дівчини сяяла посмішка... Гарний настрій і стильно підібране вбрання – такий тандем не може залишитися поза увагою! Тож знайомтесь із першою героїнею проекту «Стильне Рівне»!
Вікторія,31 рік. «Я працюю керівником комерційної служби оператора зв’язку у Рівному, – розповіла нам дівчина. – Моя робота дещо обмежує мене у виборі вбрання, адже я повинна дотримуватися ділового дрес-коду. Та все ж я намагаюсь зробити свій діловий стиль більш демократичним та жіночним. Люблю доповнити образ яскравою прикрасою чи аксесуаром (сумочкою, шарфом, взуттям). Я щоранку приділяю достатньо часу своїй зовнішності. Я з тих, хто, навіть йдучи за хлібом, мусить причепуритись. І закликаю всіх жінок не лінуватись, і хоча б декілька хвилин щоранку приділяти увагу собі – адже це створює гарний настрій на весь день. Доглянута жінка – завжди задоволена собою, а тому випромінює щастя і радість, а в нагороду отримує компліменти від чоловіків і колег».

Учениці Андре Тана радитимуть рівнянам, як одягнутися [+Фото]



«У вільну хвилину, – ділиться з нами Вікторія, – я переглядаю модні покази, читаю модні блоги та роблю деякі закупи в інтернеті. Полюбляю цей вид шопінгу (інтернет-шопінг): можна придбати хороші речі за доступними цінами. Те, що в магазинах нашої країни ще коштує як речі з нової колекції, через інтернет, з Європи можна замовити за ціною вдвічі нижчою, а інколи і з 70%-ю знижкою».



«Дуже люблю подорожувати Європою, – каже Вікторія. – Обожнюю сидіти в невеличкій кав’ярні на вулиці й розглядати гарно вбраних людей на фоні чудової архітектури. Як же сміливо європейці поєднують речі! Це мене завжди надихає. Під час подорожей постійно відкриваю для себе і в собі щось нове. І, звісно, оновлюю свій гардероб. Улюблені бренди: Motivi, H&M, Zara».



«Я вважаю, – зізнається рівнянка, – що гарний смак можна в собі виховати. Потрібно лише не забувати час від часу переглядати модні «глянці», модні блоги чи покази, дивитись телепередачі та звертати увагу на деталі».



Шопер – професія в індустрії краси

Коментар професійних стилістів Людмили ЯКИМЧУК і Тетяни ШКОДИ:

Взуття Вікторія підібрала справді вдало. Те, що воно по кольору співпадає з відтінком брюк, – модний тренд нинішнього сезону, по-друге, таке поєднання візуально подовжує ноги. Це варто враховувати дівчатам та жінкам з маленьким зростом чи короткими ногами.

Масивні прикраси, як у Вікторії, актуальні вже декілька сезонів поспіль. А поєднання золота з чорним – це завжди стильно.

Клатч… прекрасно, що завдяки новітнім технологіям, коли всю інформацію можна зберігати на смартфоні, ділові жінки Рівного врешті можуть замінити свої портфелі на елегантні клатчі і виглядати жіночними та витонченими.





На правах реклами