Ми у Facebook
10.11.2013, 15:56

"Битва хорів" розпочнеться вже сьогодні!

Думаєте, що хоровий спів вже втратив актуальність і хорові колективи ніколи не зможуть бути популярними? Тоді телеканал "1+1" змінить ваше уявлення про хор. Вже чьогодні ввечері, 10 листопада, розпочинається нове шоу "Битва хорів", яке вразить своєю маштабністю та неймовірним розмахом.
Телеканал "1+1" підготував для своїх глядачів новий сюрприз. Цього разу продюсери обіцяють кардинально змінити уявлення українців про хоровий спів та довести, що хор може бути модним та сучасним.

Як пише сайт телеканалу "1+1", "Битва хорів" - це українська адаптація всесвітньо відомого формату Clash of the Choirs. Нове шоу вмить завоювало серця глядачів - на сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція. Тепер же схожу програму транслюватимуть і в Україні.


"Х-фактор": як співають переможці шоу в різних країнах [+Відео]


Участь в змаганні візьмуть 8 хорових колективів, в кожному з яких по 15 учасників. Хоровим колективам допомагатимуть зіркові тренери. Серед яких: Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.



У шоу зазвучать як перевірені часом, так і сучасні хіти, переважно в несподіваних аранжуваннях і кавер-версіях. За правилами "Битви хорів", після кожного ефіру один з колективів, який отримав найнижчі бали від суддів проекту, буде залишати шоу.

"Голос країни" повертається: чи будуть серед учасників рівняни?

Хочете зміни своє уявлення про хоровий спів та насолодитися якісною музикою, тоді вже цієї неділі шоу "Битва хорів" чекає на вас!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ