Ми у Facebook
13.11.2013, 12:10

Укрзалізниця вже почала продаж квитків на передноворічний період

Залізничні квитки перед святами будуть дорожчі на 15-40 грн.
Від сьогодні, 13 листопада, розпочався продаж квитків на п'ятницю 27 грудня 2013 року.

На західну Україну в передноворічну п’ятницю (27 грудня) залишаються у вільному продажу близько 8,5 тисяч місць (із запропонованих перевізником 13 тисяч), йдеться у повідомленні "Укрзалізниці" у середу.

«Укрзалізниця» начинает продажу ж/д билетов на новогодние праздники

Зокрема, є вільні місця і у найпопулярніших поїздах, що прямують 27 грудня з Києва до Західного регіону. Зокрема, можна купити плацкартні, купейні та місця класу люкс на поїзди №91 Київ – Львів, №143 Київ – Івано-Франківськ, №81 Київ – Ужгород, №Київ – Трускавець, також є вільні місця 1-го та 2-го класу у швидкісному поїзді №169 Київ - Львів.

Львівська залізниця змінює графік поїздів

У кримському напрямку на останню у цьому році п’ятницю (27 грудня) з усіх куточків України Укрзалізниця запропонувала понад 9 тис. місць з них залишається у продажі понад 7,5 тис.

"Укрзалізниця" нагадує, що 31 грудня вступить у дію найнижчий календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду у пасажирських поїздах – 0,7.

"Укрзалізниця": вартість залізничних квитків у жовтні не зміниться

Таким чином буде значно зменшена вартість проїзду у пасажирських поїздах (зменшення складе від 40 до 60 грн в залежності від класу поїзда та типу вагона). Під зазначену індексацію підпадають квитки на усі категорії вагонів, крім приміських поїздів.

Обравши поїзди, що курсують вдень, пасажири мають можливість за найнижчими цінами ще до Нового року встигнути до місця призначення.

Відтепер клієнти банку на Рівненщині можуть заздалегідь придбати залізничні квитки на період новорічних свят

У період передноворічних свят діятиме календарний коефіцієнт – 1,1 (з 25 по 30 грудня). У зазначені дати вартість проїзду збільшиться на 15-40 грн, порівняно з попереднім календарним періодом.

"Укрзалізниця" підвищить тарифи

У четвер, 14 листопада, буде відкрито попередній продаж квитків на 28 грудня. Продаж квитків за 45 діб до відправлення поїзда розпочинається як у залізничних касах, так і в мережі Інтернет о 8 ранку.





На правах реклами