Ми у Facebook
13.11.2013, 16:06

"Зовнішність на час, а душа назавжди", - переконана учасниця конкурсу "Гавань краси"

Конкурс "Гавань краси" від газети "ОГО" наберає обертів. У Вас ще є час надіслати нам своє фото з оригінальною зачіскою чи макіяжем і отримати подарунок. Представляємо нашу нову учасницюю, яка переконана: зовнішня краса - важлива, але ще більше треба розвивати внутрішню красу. Знайомтеся - Аннет!
Аннет 18 років. Дівчина у якості моделі брала участь у параді наречених. Комунікабельна, позитивна та стильна. Серед її захоплень - фотографія.

- Мені дуже подобається фотографувати іноді просто ідучи по вулицях міста. Адже через об'єктив фотоапарату можна побачити справжні емоції: радість, смуток, злість, щастя, кохання, - розповідає дівчина. - На фото, перш за все, видно душу людини, адже зовнішність на час, душа - назавжди!



Учасниця конкурсу "Гавань краси": "Музика - це не тільки хобі, а й моє життя"

Ви теж хочете розповісти про себе та свої захоплення, продемонструвати оригінальну зачіску та макіяж, тоді ми чекаємо саме на ВАС! Надсилайте фото і отримайте сертифікат на створення нового образу від перукарні "Гавань краси".

У фотоконкурсі "Гавань краси" перша учасниця. Знайомтеся!

До 8 грудня надішліть на електронну адресу dolj.ogo@gmail.com одне фото, на якому ви, ваші друзі, діти чи родичі з гарною, оригінальною зачіскою чи макіяжем. Не потрібно робити спеціальну фотосесію, це може бути любительське фото, адже найголовніше — щоб усі оцінили красу вашого макіяжу чи зачіски!

Фото учасниць конкурсу

Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь), телефон. Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ.


"Гавань краси" - новий конкурс від "ОГО"


Після 8 грудня на порталі ОGO.ua буде розпочато інтернет-голосування, за результатами якого визначимо не одного, а кількох переможців конкурсу. Ті, кого підтримають найбільше рівнян, отримають заохочувальні призи - сертифікати на створення модної зачіски чи макіяжу у салоні "Гавань краси" напередодні Нового 2014 року!

Знайомство з учасниками та інформація про хід конкурсу — щотижня на порталі OGO.ua, а також на сторінках газети "ОГО". Продемонструйте усім свій унікальний образ і пориньте разом з нами у "Гавань краси"!






На правах реклами