Ми у Facebook
25.11.2013, 00:32

Шоу "Вишка" принесли популярність не стрибки, а тренер-холостяк! [Фото+Відео]

Днями на телеканалі "1+1" завершився проект "Вишка". Перемогу у шоу здобула олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан. А популярність проекту "приписують" не стільки феєричним стрибкам учасників, скільки симпатичному тренеру Іллі Кваші. Більше про "Вишку" і про її ведучого читайте далі!
Телепроект "Вишка" - це екстремальне спортивно-розважальне шоу. Воно є аналогом популярного шоу Celebrity Splash, яке транслювалося у багатьох країнах: США, Росії, Великій Британії, Франції тощо. Мета проекту - перевірити зірок на сміливість. Отже, учасники "Вишки" стрибали з висоти у воду. У спортивних змаганнях існує близько 60 варіантів стрибків із трампліну і 90 варіантів - із вежі. Учасники шоу "Вишка" стрибали з тих самих висот, що й справжні спортсмени - 1, 3, 5, 7.5 і 10 метрів, а також стрибкових трамплінів висотою 1 і 3 метри.

До слова, більшу частину часу з 10 місяців, які тривала підготовка до зйомок "Вишки", було витрачено для пошуки басейну, де можна було б проводити зйомку. Як розповіда «Телекритиці» співзасновниця Sister's Production Вікторія Забулонська під час презентації проекту, після довгих безрезультатних пошуків басейн для проекту «Вишка» було вирішено побудувати. За словами продюсера шоу Ольги Чеснокової, новопобудований басейн зараз є найкращим басейном зі стрибків у воду в Європі.

Перемогу у фіналі "Вишки", який відбувся 16 листопада, здобула олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан. Друге і третє місця посіли відповідно актор Степан Казанін та переможниця третього сезону телешоу "Голос країни" Анна Ходоровська. Розстановка сил серед переможців залежала не тільки від рішення суддів, а й від результатів голосування телеглядачів. Так, Ольга Харлан здобула 30 балів від суддів і 10 від глядачів - разом 40. А у володаря другого місця кількість балів від суддів була аналогічною, а від глядачів - на 1 менше.



Стрибок переможниці шоу "Вишка" Ольги Харлан


Шоу "Битва хорів": лідирує хор Руслани, у якому співає рівнянин [+Відео]

А тепер дізнаймося більше про тренера проекту "Вишка" Іллю Квашу, адже увагу багатьох глядачів під час перегляду шоу найбільше привернув саме він!

Ілля Кваша звикає до образу секс-символу: відео ТСН.ua


"Х-фактор 4": шоу залишила підопічна Серьоги [+Відео]

Отже, Іллі Кваші 25 років. Він народився 5 березня 1988 року в Миколаєві. Перелік спортивних титулів Іллі вражає: він - бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні, семиразовий чемпіон Європи, бронзовий призер Кубка світу, переможець етапів Світової серії. Ілля Кваша виступає за спортивне товариство «Україна» (Миколаїв), тренується, за можливості, в Миколаєві, також у Харкові (у спортивному товаристві «Колос-Динамо»), Києві, Мінську тощо. Олімпійську медаль виборов на пекінській Олімпіаді в синхронних стрибках із триметрового трампліна в парі з Олексійєм Пригоровим.
Срібний призер чемпіонату світу 2006 року в стрибках із метрового трампліна. Багаторазовий призер чемпіонатів Європи 2004–2009 рр. у стрибках із метрового та триметрового трамплінів.
Студент Миколаївського державного університету ім. В. Сухомлинського.
Зріст — 176 см, вага — 70 кг. Захоплення — автомобілі.

Шоу "Зважені та щасливі": хто покинув проект після Дня краси?







У Рівному - найкращі плавці

Фото niklife.com.ua, tribuna.com та зі сторінки Іллі Кваші "В Контакте"





На правах реклами