Ми у Facebook
25.11.2013, 09:02

Рівне: позачергова сесія Рівнеради - сьогодні

Схоже, Рівне таки випередить Луцьк у проведенні позачергової сесії міської ради з євроінтеграційних питань. Якщо у сусідньому обласному центрі сесія запланована на 16 годину понеділка, то у Рівному вона має розпочатись на годину раніше.
Як стало відомо OGO.ua, у найближчі хвилини міський голова Рівного Володимир Хомко має підписати розпорядження про скликання позачергової сесії Рівнеради з розгляду ситуації щодо євроінтеграційних процесів в Україні.

Сесія має відбутись у понеділок, 25 листопада, о 15 годині.

Нагадаємо, 20 депутатів Рівненської міської ради підписали звернення до міського голови Рівного Володимира Хомка з пропозицією зібрати позачергову сесію Рівнеради. Депутати зазначили, що провести його потрібно не пізніше 27 листопада, після чого розробити звернення до Президента України та голови Верховної Ради щодо зриву підпису асоціації з Європейським Союзом.



На Євромайдані у Рівному зібрали понад 3 тисячі підписів за асоціацію з ЄС [+Фото]

У Луцьку позачергова сесія міської ради для розгляду аналогічного питання має відбутись 25 листопада о 16 годині. Тим часом міський голова Луцька Микола Романюк повідомив на своїй сторінці у неділю, що з понеділка на будівлі Луцької міськради поряд із державним прапором України буде встановлений прапор Євросоюзу.


Рівняни вийшли на майдан у підтримку євроінтерації [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ