Ми у Facebook
25.11.2013, 23:21

В Україні стартувало дитяче "Євробачення" [+Відео]

У ньому бере участь 12 країн. Україну на дитячому пісенному конкурсі представляє 12-річна Софія Тарасова із Києва. Перегляньмо разом відео з піснею у виконанні української учасниці дитячого "Євробачення"!
Фінал шоу відбудеться 30 листопада в Національному палаці мистецтв "Україна". А поки що у прямому ефірі Першогно Національного відбулось жеребування конкурсантів. Цьогоріч правила конкурсу було дещо змінено, тому в жеребкуванні взяли участь самі конкурсанти, а не голови делегацій, як було в минулі роки, зазначає 1tv.com.ua. Україна за підсумками жеребування отримала шостий номер.

Загалом участь у конкурсі візьмуть представники 12 країн. Україну з піснею "We are one" представить 12-річна киянка Софія Тарасова.

Софія Тарасова почала займатися співом у 5 років. Нині заняттям вокалом присвячує по декілька годин тричі на тиждень. Незважаючи на юний вік, дівчинка уже встигла спробувати свої сили у таких конкурсах, як "Молодість, Натхнення, Талант 2007", "Світ талантів – 2009", "Південний експрес – 2009", "Чорноморські ігри", "Зірковий час – 2010", "Золотий маяк – 2011", "Дитяча Нова хвиля-2010", "Зоряні мости – 2012", "Kiev art time – 2012", Euro pop contest "Berliner Perl 2011", "Голос Діти", "Paradise holiday", "Дитяча Нова хвиля – 2013" та "Музична Академія Євробачення", зазначає "Телепростір".



Власне, до фіналу національного відбору на "Дитяче Євробачення-2013" Софія Тарасова потрапила саме після перемоги у проекті Першого Національного "Музична академія "Євробачення".



Дитячий конкурс пісні "Євробачення" — щорічний телевізійний конкурс, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської Мовної Спілки (ЄМС). У конкурсі, який транслюється по телебаченню і радіо на території всієї Європи і в деяких країнах інших континентів, а також у інтернеті, можуть брати участь діти віком від 10 до 15 років. До речі, в умови цьогорічного конкурсу внесені зміни - тепер нагороджуватимуть не тільки володаря першого, а й другого та третього конкурсних місць!

Переможниця Євробачення-2013 виступить в Україні [Фото+Відео]

Як відомо, на минулорічному дитячому "Євробаченні", яке проходило в Амстердамі, перемогла 10-річна представниця України Анастасія Петрик з піснею "Небо". Сам конкурс проводився торік удесяте, Україна бере у ньому участь із 2006 року, а перемогла минулого року вперше.

Хто представить Україну на "Дитячому Євробаченні-2013"

До слова, кілька років тому у національному відборі дитячого "Євробачення" брала участь і представниця Рівненщини - юна співачка із Кузнецовська Юлія Бойко.





На правах реклами