Ми у Facebook
27.11.2013, 11:41

Рівняни тепер можуть купувати товари в розстрочку в українських інтернет-магазинах

Тепер і рівняни, клієнти українських інтернет-магазинів, зможуть купувати будь-які товари у розстрочку, сплачуючи на сайті лише частину покупки.

ПриватБанк запустив революційну технологію онлайн-кредитування "Оплата частинами", яка дає можливість миттєво оформляти безвідсоткову розстрочку прямо на сайті продавця. Як повідомили в банку, онлайн-розстрочка вже працює в MOYO і 5ok, а до кінця року оплата частинами буде доступна клієнтам більшості популярних інтернет-магазинів.

"Купувати товари в розстрочку в Інтернеті тепер так само просто, як розплачуватися пластиковою карткою. Не потрібно ніяких довідок, документів і погоджень, оформлення кредиту займає півхвилини, - говорить заступник Голови Правління Приватбанку Олександр Вітязь. - Наявність кредитного сервісу дозволить інтернет-магазинам збільшити товарообіг на 30%. При цьому для старту продажів в розстрочку достатньо подати заявку на підключення до сервісу в Приват24".

ПриватБанк підвищив безпеку банкоматів і терміналів самообслуговування

Щоб оформити розстрочку, покупцеві досить вибрати товар на сайті магазину, форму розрахунку "Оплата частинами" та вказати реквізити своєї пластикової карти. Після цього залишається підтвердити операцію за допомогою пароля, який приходить на мобільний телефон клієнта, отримати підтвердження банку про можливість видачі кредиту. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

Інтернет-магазинам для підключення кредитного сервісу достатньо відправити заявку в Приват24 для юросіб (меню "Послуги"/"Оплата частинами"). Потім з клієнтом зв'яжуться спеціалісти банку, які допоможуть підключити, налаштувати і протестувати роботу сервісу. При цьому вся процедура підключення до інтернет-продажу у розстрочку займає не більше трьох робочих днів.

На сьогоднішній день до "Оплати частинами" підключено понад 22 000 торгових точок, серед яких найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ