Ми у Facebook
04.12.2013, 13:32

На Рівненщині визначили кращих посадовців [+СПИСОК]

На Рівненщини визначили кращих сільських голів та посадовців. За результами конкурсу «Краща посадова особа органів місцевого самоврядування Рівненщини» дев’ять посадовців стали переможцями та лауреатами. Хто отримав звання кращих? Читайте далі!
На Рівненщині відбувся конкурс «Краща посадова особа органів місцевого самоврядування Рівненщини». Тридцять три представники з усіх районів області з’їхалися до Рівного, аби позмагатися за звання кращого. Посадовці здобули перемогу на районних рівнях. А після цього демонстрували свої знання та навички під час обласного конкурсу. Конкурсанти писали диктант, складали тести із законодавства України, а також демонстрували знання правил службового етикету.

-Термін та досвід роботи у кожного учасника різний, проте усі вони вибрали цей шлях, аби поліпшити життя своєї громади та вдосконалити нинішню систему влади на місцях, - розповів заступник голови облради, голова оргкомітету конкурсу Олександр Чуприна.

Чи відбудуться у Рівному урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування?

В результаті конкурсних випробувань у номінації «Кращий сільський, селищний, міський голова» перемогу отримала Світлана Панасюк. Вона очолює сільраду Старої Мощаниці Здолбунівського району.

Лауреатами у цій номінації визнали її колег – Сергія Жмурака з Більської Волі Володимирецького району та Юрія Костюка із Березинів Радивилівського району.

Кращою посадовою особою виконавчого апарату райради стала Наталія Салійчук – начальник відділу юридичного забезпечення, роботи з кадрами і зверненнями громадян виконавчого апарату Радивилівської райради.

Звання лауреатів одержали начальник загального відділу виконавчого апарату Володимирецької райради Оксана Мельник та головний спеціаліст оргвідділу виконавчого апарату Корецької райради Борис Пальчевський.

У Рівному на один день змінять чиновників

У номінації «Краща посадова особа сільських, селищних, міських рад» переможцем став секретар Повчанської сільради Дубенського району Андрій Федорук, а в числі лауреатів - секретар Веснянської сільради Корецького району Оксана Повар та спеціаліст І-ї категорії Костопільської міськради Світлана Самчук.

Планувалося, що переможців та призерів обласного етапу конкурсу нагородять на урочистостях до Дня місцевого самоврядування. Це повинно було відбутися 5 грудня у Рівненському драмтеатрі. Але у зв'язку з політичною ситуацією, що зараз склалася заплановані заходи відміняються.

Нагородження планують провести під час Форуму органів місцевого самоврядування у січні 2014 року.





На правах реклами