Ми у Facebook
04.12.2013, 12:37

Чи відбудуться у Рівному урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування?

Заплановані заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування у Рівному відміняються у зв'язку з політичною ситуацією, що зараз склалася. Рівне - вже не перше місто, яке прийняло таке рішення.
Нагадаємо, що День місцевого самоврядування відзначається в Україні щорічно 7 грудня. Так, у Рівному передбачалося проведення святкових заходів у обласному драмтеатрі. Під час заходу планували нагородити кращих сільських голів та посадовців органів місцевого самоврядування, а також вручити грамоти та подяки від обласної влади дев’ятьом найкращим сільським голам і посадовцям органів місцевого самоврядування.

Крім того, цього дня мали нагородити журналістів - переможців обласного конкурсу на краще висвітлення у засобах масової інформації діяльності органів місцевого самоврядування.

У Рівному на один день змінять чиновників

- Завтра урочисті заходи не відбудуться через ситуацію, що зараз склалася в державі, - повідомили у прес-службі Рівненської облради. - Нагородження переможців конкурсів серед посадовців та журналістів відбудуться в січні. Тоді буде проведено Форум органів місцевого самоврядування.

Раніше таку ж заяву зробила Волинська обласна рада.

У Рівному відзначили День місцевого самоврядування [+Фото]

- У зв'язку з політичною ситуацією, яка є сьогодні в державі, Волинська обласна рада відмінила урочистості та святковий концерт з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядуванння, - повідомили на сайті Волинської обласної ради.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ