Ми у Facebook
10.12.2013, 11:18

Рівне: діти повертаються зі школи у темряві

З приходом зими на вулицях рівного щоразу раніше темніє. І природнім є той факт, що батьки переймаються за долю своїх чад.
В редакцію OGO.ua зверулася схвильована мама учениці ЗОШ №11, Лілія. Вона скаржиться на те, що щовечора забираючи доньку із продовженої групи о 18 15, вона переймається за своє здоровя, життя та матеріалні речі, адже біля школи суцільна темрява.

"На цю тему минулоріч спілкувалася з директором, яка запевнила,що світло буде вмикати вахтер, адже живлення до ліхтарів проведене зі школи, а не від Міськсвітла. Трохи повмикали і ситуація продовжилась та сама, мотивуючи,що у них переліміт по витратах на електтропостачання і їх за це сварить керівництво зверху,тобто Міськно. Цьогоріч ситуація повторилась. Пояснення ті самі." - розповідає Лілія

У Рівненській обласній лікарні – новий очільник

Ми вирішили звернутися за коментарем до директора школи Поліщук Л.Д., яка зазначила: "Територія школи оствітлюється п’ятьма прожекторами, і вони світьтя доти, доки є діти в школі. За межами території темно, але це вже не наша компетенція."

Рівне: студенти "України" дізналися про створення інноваційних проектів

Цікавим фактом є те, що в той самий день коли репоретри OGO.ua поспілкувалися з пані директором, за словами читачки Лілії, світло на території школи з’явилося.

Репортери OGO.ua будуть стежити за цією ситуацією і надалі, адже цікаво як територія школи буде освітлюватися.

А ви маєте проблеми з освітленням на вашій вулиці?






На правах реклами