Ми у Facebook
13.12.2013, 12:30

У чому зустрічати Новий рік-2014: кращі сукні для рівнянок [+Фото]

Щоб у новорічну ніч виглядати чарівною, вибирайте безпрограшний жіночний варіант - сукню. А яку саме, Жіночий Клуб підкаже!
До зустрічі Нового року залишається не так вже й багато часу. Тому найперша справа у списку запланованих, які потрібно встигнути зробити до 2014-го, – новорічна сукня.

Для вечірки в клубі, дружніх посиденьок вдома або корпоративу вибирайте коктейльні сукні довжиною до коліна або трохи вище. Якщо ви йдете в ресторан, на званий вечір або святкову вечерю, то доречною буде сукня до підлоги.

ТОП-5 вечірок для рівнянок та рівнян: що вдягти та як розважатися

Силуети краще вибирати вільні або з легким драпіруванням, обробкою рюшами і воланами - адже кінь (а за східним календарем 2014 - це рік Коня!) любить свободу рухів.

Новий рік і колір одягу
Хочете зловити успіх за хвіст у рік Коня? Вибирайте сукні синього і зеленого кольорів. Головна стихія прийдешнього року - Дерево. Тому будуть доречні вбрання всіх відтінків листя та води. Доберіть відповідний аксесуар і сміливо вирушайте на свято.



Найсвятковіший варіант, звичайно, сукня червоного кольору. Довга до підлоги або коротка коктейльна - вона здатна перетворити вас на фатальну красуню, лише дайте шанс. Якщо ви - лідер по натурі, не пропустіть можливості одягти сукню цього кольору на корпоратив. Ви самотні і збираєтеся на дружню вечірку або, може, світський захід? Червоний - колір мисливиць, він привертає увагу чоловіків.



Особливої уваги заслуговують сукні шляхетних металевих відтінків - золота і срібла. Якщо ви хочете стати зіркою вечора, то це саме той варіант. До речі, аксесуари в цьому випадку практично не потрібні, що, безсумнівно, плюс.



Стиль і оздоблення
Серед фаворитів - сукні з бахромою. Жіночий Клуб упевнений, що Кінь залишиться задоволений вашим вибором!



Рекомендуємо також звернути увагу на витончені сукні з мережива, буквально виткані з найтонших хитросплетених ниток. Вони здатні полонити наші дівочі серця надовго. У цьому сезоні дизайнери роблять ставку саме на мереживні моделі.

Як рівнянкам доглядати за обличчям взимку?

Серед фаворитів сезону - сукні в білизняному стилі, що нагадують нічну сорочку, декоровану мереживом. У новорічну ніч таке вбрання можна доповнити довгими намистом і хутряною горжеткою, створивши образ у стилі ретро.



Дорослі, як і діти, таємно вірять у диво, яке може відбутися в цей святковий вечір, бо ми сподіваємося на кращі зміни в Новому році. Можливо, він обіцяє нове знайомство або важливу зустріч ... А щастя, любов, успіх потрібно зустрічати у всеозброєнні - у гарній святковій сукні.

На машині часу за Новим Роком!

Посмішка дня

Зустріч Нового Року. Одна дама каже іншій:
- Мені здається, що ми з вами вже зустрічали Новий рік в одній компанії років…12 тому.
- Правда? Я щось не пригадую.
- У мене теж на обличчя погана пам'ять! Але на сукні - відмінна.

Обов'язково купіть зимову сумку!





На правах реклами