Ми у Facebook
22.12.2013, 18:08

"Янукович захистив інтереси України": резолюція Антимайдану [+Відео]

Учасники Антимайдану згортають акцію, щоб їхати додому святкувати Новий рік. Наостанок вони запропонували заснувати пам'ятну дату 17 грудня "День звільнення України від кабальних газових контрактів Тимошенко". Що ще заявили "антимайданівці" - читайте далі!
Учасники мітингу на підтримку Президента Віктора Януковича закликали українців до "національного єднання", а опозицію - не плутати демократію з анархією і вседозволеністю. Про це йдеться в резолюції учасників акції "Збережемо Україну", який проходив у Маріїнському парку в Києві. Автори документа, "висловлюючи думку мільйонів співвітчизників", внесли пропозицію заснувати пам'ятну дату 17 грудня - "День звільнення України від кабальних газових контрактів Тимошенко". "Янукович ... захистив інтереси України. Ми вважаємо воістину історичними угоди, досягнуті ним 17 грудня (у Москві)", - наголошується в резолюції. "Упевнені, що успішне вирішення всіх спірних питань співпраці з Росією дозволить Україні зміцнити свої позиції в переговорному процесі з європейським співтовариством і перейти до повноцінного діалогу", - зазначено у документі, який цитує "Українська правда".

Антимайдан у Києві: ВІДЕО

На думку провладних мітингуючих, саме так, як це робить українська влада, потрібно інтегруватися в Європу. При цьому опозицію "категорично" закликали зробити крок назустріч консенсусу і підтримати ініціативу президента щодо організації діалогу для врегулювання конфліктної ситуації". "У країні орудують безвідповідальні сили, які, мов ворожа диверсійна група, займаються відверто підривною діяльністю - закликають до саботажу, блокують роботу парламенту, транспортні магістралі, захоплюють адміністративні будівлі, руйнують національну єдність", - наголошується в резолюції.
"Категорично вимагаємо звільнити захоплені будівлі, очистити від барикад і сміття центральні вулиці міста", - закликали мітингувальники Євромайдан та опозицію.

Подивіться, як живуть рівняни на київському Євромайдані: ФОТО

Також лідерів опозиції закликали "не дискредитувати правоохоронців", а "детально вивчити європейський і американський досвід" і не плутати "демократію з анархією і вседозволеністю". "Напередодні свят Нового року та Різдва закликаємо всіх громадян України до національного єднання і злагоди. Свята, що наближаються - не найкращий час для опозиційних демаршів і маніфестацій, демонстрації політичної злоби і агресії", - наголошується у резолюції.

У Донецьку дитину назвали Антимайданом [+Відео]

"Напередодні світлих свят Нового року та Різдва Христового закликаємо всіх громадян України до національного єднання і злагоди. На відміну від опозиції, ми вважаємо, що заради своєї безпеки та здоров'я школярі повинні перебувати в навчальних класах, на новорічних ранках, а не на майданах. На відміну від опозиції, ми вважаємо, що головну новорічну ялинку країни повинні прикрашати новорічні гірлянди, а не політичні гасла, часто нецензурного змісту. На відміну від наших опонентів, ми вважаємо, що біля новорічних ялинок повинен звучати радісний дитячий сміх, а не злобне гарчання політичних екстремістів, життєстверджуючі різдвяні пісні, а не смертельні прокляття опонентам", - йдеться в резолюції, текст якої цитує радіо "24".

Рівне: учасники "Мітингу нашої сили" вимагають відставки міського голови Володимира Хомка [Фото+Відео]

Раніше комендант наметового містечка у Маріїнському парку Олександр Зінченко заявив, що учасники мітингу на підтримку Президента Януковича згортають свою акцію. "Зараз кожен з нас має повернутися до свого будинку, зустріти Новий рік і Різдво у колі своєї сім'ї", - зазначив він.

"Давайте втихомиримо конфлікти між нами, ... давайте проведемо змагання, наприклад, футбольний матч між Майданом єднання і Євромайданом. Нехай у складі кожної футбольної команди буде половина гравців з Маріїнського парку, а половина - з Майдану Незалежності. Цим ми символічно покажемо, що ми єдині, що між нами немає ворожнечі і чвар", - запропонував Зінченко.

Фото Оксани Коваленко, "Українська правда"





На правах реклами